Hae
Inka Nitta

my casual makeup

Mä oon viimeisen vuoden aikana kiinnostunut kokoajan enemmän ja enemmän kaikennäköisestä kosmetiikasta ja tajusin, että silti blogin puolella ei ole näkynyt oikeastaan ollenkaan mitään kauneusjuttuja. Nyt siihen on tehtävä päätös ja yritän joka viikko tehdä yhden kauneusaiheisen postauksen liittyen sitten hiuksiin, ihon hoitoon tai meikkaamiseen.
IMG_9754Ajattelin tänään toteuttaa postauksen mun arkimeikistä. Mä oon ehkä vähän tylsä meikkauksen suhteen, mutta syy on ehkä siinä. että tää on vielä niin paljon opettelemista plus mulla ei oikein ole välineitä ja oon meikkien kanssa aika arka.. esimerkiksi jos löydän jonkun hyvän tuotteen niin en oikeen enään uskalla kokeilla mitään muuta. 
Kuvassa yläpuolella siis kaikki meikit mitä mä arkena käytän. Kulmakynä vain unohtu, jolla tummennan mun kulmia.

IMG_9758Mä aloitan aina luomivärillä, jonka jälkeen laitan ripsivärin, Luomiväreinä käytän aina maanläheisiä sävyjä mm. beigeä, vaalean/tumman ruskeaa jne. Valkoinen on myös ehdoton pakko luomiväreissä.
Ripsivärinä mulla on Maybellinen the colossan volum express mascara, joka on ollut mun luottotuote jo seitsemän vuotta. Aina sillon tällöin kokeilen muita ripsivärejä, joihin joudun pettymään ja palaan aina uudestaan tähän tuotteeseen.

IMG_9757Silmien jälkeen vuorossa sitten pohja.
Mä rupesin muistaakseni käyttämään BB-voidetta noin. kolme vuotta sitten ja sen jälkeen en ole koskenut pikkurillilänikään meikkivoiteeseen. Mä en tykkää jos pohja on paksu ja mun naama on nykypäivänä sen verran hyvässä kunnossa, että mitään super peittämistä ei oikein tarvikkaan, joten tämä BB-voide on täydellinen mulle.
Pakko sanoa muuten, että tosta Maybellinen BB-voiteesta se pinkki puteli on parempi.
Voiteen jälkeen kulmien tummentamista ja sen jälkeen puuteri ja aurinkopuuteri. Mä olen tykännyt käyttää noita Rimmelin puutereita, koska mun mielestä niiden hinta-laatusuhde on aivan täydellinen!
IMG_9756Kuvassa sudit joita tarvitsen tähän meikkiin.
Mä olen niin onnellinen, että Veera on opettanut mut käyttämään suteja. Hyi kamala, kun ennen laitoin puuteritkin niillä ihme tyynyillä mitä niissä tuli mukana ja useesti luomivärit sotkettiin vanupuikoilla silmään, haha!
Pitäs vaan alkaan panostamaan kunnon suteihin, mutta jostain se pitää aloittaa!

IMG_9832

Tadaa ja valmis meikki! Joka päivä kehitytään parempaan suntaan ja kosmetiikka alkaa kiinnostamaan enemmän. 
Mitkä on sun suosikkituotteita, joita et vaihda?

12 kommenttia

 1. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Haha, oon samanlainen kun sä siinä, että kun löydän hyvän tuotteen niin en edes harkitse enää muita 😀 Suosikkimeikkivoide on ollut käytössä jo usemman vuoden ja pakko sanoa, että toi sun ripsiväri on tosi hyvä. Kokonaisuudessaan sun meikki näyttää tosi hyvältä 🙂

 2. Patricia Ström kirjoitti:

  Niin upea toi kuva susta <3

 3. inka kirjoitti:

  Pitäs vaan uskaltaa kokeilla enemmän kaikkee uutta, haha! Kiitos paljon<3

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos ihana<3

 5. Sydämellä Niina kirjoitti:

  Kiva postaus! 🙂 Mulla on ollut itsellä tota samaa Bb-voidetta, ripsaria ja puuteria. Bb-voide ei oikeen sopinut itselle, mutta toi puuteri ja ripsari on tosi hyviä! Nätti meikki sulla 🙂

 6. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon!<3 Toi ripsari on kyllä ihan parasta!

 7. heidi kirjoitti:

  Tosi kiva postaus, näitä on aina niin kiva lukea! 🙂

  elamanikuvina.blogspot.fi

 8. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon<3

 9. Hanna-kaisa Rantanen kirjoitti:

  Toi maxfactorin paletti on myös mun suosikki! Käytän sitä kulmiin ja luomiin 😀

 10. ilona kirjoitti:

  Siis Max Factorilla on yks ripsari, joka on aivan täydellinen! Siis huh mä niin rakastan sitä :D. Ja sit Lumenelta käytän CC-voidetta vaikka mun eka piti kokeilla joskus tota samaa BB-voidetta ku sulla on :). Mut siihenkin oon tyytyväinen! Kiva postaus x)

  http://www.onrooftop.blogspot.fi

 11. inka kirjoitti:

  Mä kans käytin jotain Lumenen natural coden CC-voidetta mistä en tykännyt yhtään. 😮 Kiitos paljon! 🙂

 12. inka kirjoitti:

  Toi on kyllä ihana!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.