Hae
Inka Nitta

mitä kannan mukanani

Okei, elikkä ajattelin toteuttaa tälläsen what’s my bag postauksen, sillä en oo varma oonko edes koko mun blogihistorian aikana tehnyt tälläistä laukun sisältöä. Mä olen todella huono kantamaan mukana mitään isoja laukkuja ja esimerkiksi turhan useesti jos esimerkiksi kamera on mukana, niin tungen kaiken tarvittavan sinne kamera laukkuun. Mulla on kuitenkin muutama pikkulaukku mitä nykypäivänä oon opetellut käyttämään, sillä ihan kaikki ei nyt kuitenkaan taskuihin mahdu, vaikka ne aina sinne yritäkin tunkea haha.
IMG_9762Tadaa! Tässä kaikki mitä mä mukanani raahaan. Kalenteri on ehkä se isoin juttu ja jos sitä ei mukana ole niin yleensä noi tavarat päätyy taskuihin, tai heittelen niitä ympäri autoa ja kotipihassa rupeen etsimään mun kotiavaimia penkkien välista, hah. 
Mähän siis en käytä lompakkoa ollenkaan, vaan mulla on puhelimessa sellanen lompakkokuori mihin oon tunkenut mun koko elämän käteisestä kaikenmaailman etukortteihin ja kuitteihin.(jopa kauppalistat löytyy sieltä) 

Eipä mulla sen ihmeempiä koskaan mukana ole ja useesti mun kaverit nauraa mulle, että miten pärjään tolla määrällä, kun heillä on aina koko elämä mukana. Noh sama juttu mulla, enmää ymmärrä sitä. 

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Mikä auto sulla on?:)

 2. Patricia Ström kirjoitti:

  Sulla näyttää olevan just ne tärkeimmät tavarat mukana :p haha mä en vois tällästä varmaan tehdä koska mun laukku on aina niiiiin täynnnnnä kaikkea mitä sinne ei kuulu jättää :DD

 3. inka kirjoitti:

  Bemari löytyy sekä multa, että poikaystävältä. Kyseiset avaimet poikaystävän, kun hänen autonsa uudempi ja mulla käytössä sen aikaa kun on intissä 🙂

 4. Emmi Roininen kirjoitti:

  Mä kannan about saman verran aina tavaraa mukana, ja vaikka se saattaakin olla aika pieni osa omaisuudesta, niin sehän on vaan hyvä. 😀 Silloin on mukana ne tärkeimmät eikä koskaan mitään ylimäärästä niin säästyy sähläämiseltä. 🙂 Sait uuden lukijan!

  Mun blogin löydät osoitteesta http://kultakehykset.blogspot.fi/ 🙂 Olisin tosi kiitollinen jos kävisit tsekkaamassa ja varsinkin jos kommentoit tai liityt lukijaksi!

 5. inka kirjoitti:

  No ainakin mulle noi on tärkeimmät tavarat ja sen enempää en tarvitse. 🙂 Oliskin hauska, jos tekisit vaikka esim videon, että "en tiedä mitä laukustani löytyy", hah! :D<3

 6. inka kirjoitti:

  Jep ja silti musta tuntuu, että toikin määrä hukkuu pieneen laukkuun ja joskus tuntuu silti, että tavaraa on liikaa, haha! Jahei mahtavaa tervetuloa seurailemaan. Mä zoomailen kans ton sun blogis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.