Hae
Inka Nitta

tämän vuoden shoppailut

Ensin oikein hyvät ystävänpäivät kaikille!
Mä en ookkaan pitkään aikaan toteuttanut ostospostausta. En viimevuoden himohankinnosta vaatekaupoissa tai sisustuskaupoissa. Niin vanhoja ostoksia sentään en aio esitellä, mutta ajattelin, että voisin postata tämän vuoden ostoksia tänne teidänkin nähtäville, varsinkin kun niitä ei niin paljoa ole.
blogi-003Hooämmästä on löytynyt kaksi puolipoolopaitaa. Tuo hassun värinen on croptop tyylinen kokopitkillä hihoilla ja se löyty alennuksista seitsemällä eurolla. Raitapaidassa taas 3/4 hihat ja hintaa sillä taisi olla joku kaksitoista tai kolmetoista euroa.
IMG_9712Alusvaatteita ei voi koskaan olla liikaa. Mä kyllä niin rakastan alusvaatteita ja niitä on ehkä kaikkein kivointa shoppaillakin. Mä ostan nykyään mun kaikki liivit Cubuksesta, koska noista ns. halppisketjuista sieltä löytyy ainoot jotka oikeesti on mulle oikeen kokosia. Mustilla rintsikoilla oli hintaa varmaan joku 20 euroa ja tuo babydoll mikälie? löytyin newyorkerista alennuksessa 13 euroa.blogi-002Tämän kimonon ostin lähinnä aamutakiksi, mutta se on kyllä niin kivannäköinen, että voi olla, että kesällä tuleekin käyttöä ihan asujenkin kanssa. Hintaa oli alennuksessa 6-7 euroa ja löytyi siis Newyorkerista.
IMG_9734Ikeasta mukaan lähti uusi kylppärin matto vajaalla kympillä ja samalla reissulla myös erilaisia kynttilöitä, servettejä ja kylpyhuoneen peilikaappiin läpinäkyviä purkukoita, että sain kaapin siistimmän näköseksi ja, että löydän sieltä tavaroita, hah. En siis oo mikään järjestelmällisin ihminen.
IMG_9735Uuden ruokapöydän hankin käytettynä tutulta viidellätoista eurolla. Itseasiassa olin katsonut kyseistä pöytää jo Ikeassa, sillä tahdoin neljän hengen pöydän tilalle jonkun pienemmän ja siromman. Olin miettinyt myös kahden istuttavaa baaripöytää, mutta koska tykkään mun keittiön tuoleista ja nekin on kuitenkin vasta syksyllä hommattu niin oli parempi vaihtoehto hankkia matalapöytä. Mä kyllä tykkään tästä ja kävi hyvä tuuri, kun sainkin katselemani pöydän alle puoleen hintaan. Vanha pöytä löytyy muuten tästä, jos jotain kiinnostaa.
Näiden lisäksi olen ostellut alushousuja, sukkia ja yhden tummanvihreän huivin, mutta kaikissa kuvissa se näytti ihan vaaleanharmaalta, joten se jäi kuvaamatta. Mitä mieltä mun tämän vuoden ostoksista?

12 kommenttia

 1. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Aivan superihana toi kimono *_* <3

 2. inka kirjoitti:

  Toi kyllä on tosi ihana löytö ja oli vielä todella edullinenkin, kiitos<3

 3. Jeannays kirjoitti:

  Puolipoolopaidat on niin kivoja!♥

 4. inka kirjoitti:

  Jep, ne on kyllä ihania<3

 5. Rosa kirjoitti:

  Mäki rakastan noita paitoja! Mä niin haluisin ton harmaan, mut niitä ei varmaan enää tehä jos se oli alessa:/

 6. inka kirjoitti:

  Toi ei ees oo harmaa oikeesti vaan sellanen rusehtavan vihreen sininen, haha. Nomut kannattaa käydä jossain h&m kattomassa, meinaan toi on mun uusimpia ostoksia ja viimeviikolla sen nappasin 🙂

 7. Nanna kirjoitti:

  Mulla oli tommonen pöytä käytössä viime asunnossa ja se on kyllä tosi kätevän kokoinen. Mahtu hyvin neljä ihmistä mutta ei vienyt liikaa tilaa:) Meinasin hakea sen takaisin nykyiseen asuntoonkin.
  Kivoja ostoksia!

 8. inka kirjoitti:

  Tää on kyllä hyvän kokonen ja ihan perus kivannäköinenkin. Musta taas tuntuu, että neljää tähän ei koskaan istuun tuu, kun tuntuu, että oon aina ainut kuka tän pöydän ääressä istuu, hah! Kiitos<3

 9. Janika Kyöstilä kirjoitti:

  Kiva toi ekan kuvan harmaa pitkähihanen ! Ja mukavanolonen blogi muutenkin 🙂

 10. inka kirjoitti:

  Kiitos, vaikka oikeastaan se on rusehtavan sinivihree harmaa ihme värinen, haha 😀

 11. Veera SP kirjoitti:

  Ihan sairaan kiva toi ekan kuvan oikeen puolimmainen paita!!

 12. inka kirjoitti:

  Se kyllä on ja moni kehunut, kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *