Hae
Inka Nitta

2015 part 2

valokuuviaaHeinäkuu
Heinäkuussa tuli mökkeiltyä pari kertaa. Kävin Kajaanissa ja Kankaanpäässä ihanan Julian kanssa. Kävin myös Niinisalossa moikkaamassa tuttuja ja esimerkiksi Ikeassa tuli käytyä vissiinkin parikin kertaa hakemassa kaikkea pientä ja vähän isompaakin.
  valokuuviaa1 Elokuu

Elokuussa halusin päästä kuvailemaan Tampereen ulkopuolelle, joten reissattiin näissä naapurikunnissa. Käytiin myös Lahdessa ja siellä vietettiin Veeran kanssa yksi viikonloppu. Kuvailin asuja paljon erilaisissa paikoissa ja oli ihana just saada muitakin kuin peruskuvia. Pääsin myös osallistumaan Miss Power Truck kilpailuun ja tutustuin ihanaan Peppiinaan. Tässä kuussa mietittiin myös urakalla omaa tulevaisuutta ja loppukuusta kävi sitten niin huonosti, että mä jouduin kodittomaksi.

Downloads Syyskuu

Vuoden rankin kuukausi ehdottomasti. Mä olin koko kuukauden kodittomana, posti osoitteena poste restante. Onneksi mulla kuitenkin on niin ihania perheenjäseniä ja ystäviä, että sain majailla heidän luonaan. Mä kuitenkin löysin tässä kuussa myös aivan unelma kämpän ja oon edelleen todella tyytyväinen tästä. Kävin myös teatterissa katsomassa Yksi halusta toinen rakkaudesta näytöksen ja se oli kyllä todella hyvä. Tässä kuussa alkoi myös työkkärin kanssa sovittu uravalmennuskurssi johon kuului kahden viikon työharjottelu valitsemassaan paikassa ja mä sain kyseisestä paikasta osa-aikatöitä, jotka mulla alkavatkin ensiviikolla. Tässä kuussa myös tukka vaihtoi hieman väriään vaaleampaan.
  jeamaniLokakuu 

Lokakuussa oli muutto ja tämä kuukausi menikin aikalailla kämpän laittamisessa ja työharjottelupaikassa. Etsin uusia kuvauspaikkoja uusilta kotikulmilta ja oli myös ystävän tupaantulijaiset kuunlopussa. Mä löysin myös ihmisen vierelleni, joka tekee mut oikeasti onnelliseksi. 

kollaasikollaasiMarraskuu

Marraskuussa kuvailtiin paljon asuja ja otettiin Veeran kanssa kirppispöytä, että saataisiin tavaraa menemään tieltä. Mä näin kavereita keitä en pitkiin aikoihin ollut nähnyt. Oli myös Pyhimyksen keikka mitä oltiin parikuukautta odoteltu ja keikka oli kyllä todella hyvä. Sanni piti myös pikkujoulut/tuparit ja sinnekkin sain kutsun.
   Downloads1Joulukuu 

Joulukuu oli kiireinen mulle. Alkukuusta mökkeiltiin kaksin poikaystävän kanssa. Vietettiin papan 80vuotis synttäreitä Mikkelissä ja oli ihana nähdä iskän puolen sukulaisia taas. Äidin synttärit oli melkeinpä papan synttäreiden jälkeen ja huolehdin äiten synttäripäivästä. Lahdessakin vierailin sitten moikkaamassa iskää ja yövyin isoäiteni luona. Ennen joulua lähdettiin vielä poikaystävän ja parin kaverin kanssa laivalle ja sitten olikin jo joulu ja mun synttärit. Uusivuosi vietettiin mökillä pienen porukan kanssa rennosti.
  

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    🙂

  2. inka kirjoitti:

    :)<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *