Hae
Inka Nitta

2015 part 1

Ihan alkuun, että oikein ihanaa uuttavuotta kaikille! Laitetaan huomenna tuleen kuulumisia ja keskitytäämpäs tänään vielä viimevuoteen tämän tb 2015 postauksen ensimmäisessä osassa.
Tälleen nopeasti mietittynä viime vuosi ei ollut mun parhain, itseasiassa rankin ja vaikein varmaan tähän mennessä, mutta kun näitä kuvia keräsi yhteen ja rupesi muistelemaan laajemmin vuotta, niin kyllä siihen mahtui todella paljon hyvääkin. Ainut mitä huomasin, niin mä tein todella vähän asioita mitä piti, mutta tehdään tästä vuodesta yhdessä parempi!
blogivuosi Tammikuu
Tää kuukausi oli intoa täynnä. Paljon odottamista, koska olin juuri joulukuussa täyttänyt 18 ja sitä alkoi odottamaan kaikkea mitä täysi-ikäisyys tuokaan tullessaan. Muistan, että tehtiin varsinkin Veeran kanssa paljon erilaisia ruokia, joista muutama resepti löysi ihan blogiinkin asti. Nautin koulunkäynnistä aikoihin ja tykkäsin käydä ulkona jonkin verran. Mä muistan, kun olin myös ihan fiiliksissä mun uudesta selfiestickistä minkä sain blogiyhteistyön kautta. Tällöin tutustuin myös Hennaan
 blogivuosi1 Helmikuu

Poikkesin sisustus ja rakennusmessuilla, jotka olivat ehkä vähän pettymys ainakin sisustuspuolensa takia. Bmw:hen saatiin puolenvuoden leima ja mä ajoin vihdoista viimein ajokortin loppuun ja inssistä ekalla läpi tottakai. Tämä kuukausi vierähti aikalailla auton ratissa, koska olin niin onneissani omasta bemarista ja tottakai ajokortista. Vietettiin Veeran synttäreitä loppukuusta. 
 hehhe2 Maaliskuu
Maaliskuussa oli Anskun synttärit ja tuntui, että muutenkin oli kokoajan mentävä, kun kaikilla oli juhlia sun muita. Sain silloisen kämpän näyttämään vähän enemmän kodilta ja innostuin sisustamisesta ihan urakalla. Tehtiin pikavisiitti Lahteen ja taas vaihteeksi tykkäsin ajella. Kävin myös kuuntelemassa Heartbreakersia. 

blogivuosi2Huhtikuu
Mun jo valmiiksi kieroille sormille sattu ja tapahtu ja ylipäätänsä tässä kuussa osasin teloa itseäni. Mä aloin innostumaan mallin hommista ja keksittiinkin ihanan Veeran kanssa kaikenmaailman kuvaus sessioita. Tällön mä kävin viihteellä ihan liikaa. Janita valmistui lähihoitajaksi ja sitä juhlittiin ja Pietu autonasentajaksi niin sielläkin tuli käytyä juhlimassa.
 Missihommia1 Toukokuu
Tällöin kävin katsomassa taas Heartbreakerssin keikkaa ja tälleen btw sen laulajan blogiin pääsee tästä. Mä pääsin myös mukaan Miss Nokia finaaleihin, jossa ei kuitenkaan sijoille päästy. Kokemuksena se oli kuitenkin ihan älyttömän mahtava ja sieltä jäi pari todella pitkäaikaista ystävää. Jennan kanssa tuli tutustuttua myös paremmin, vaikka hänetkin jo kahden vuoden takaa tiedänkin. Valmistuin myös autonasentajaksi ja juhlittiin mun lapsuudenystävän Aneten yo-juhlia.
 hehhe3 Kesäkuu
Mä lähdin mukaan Red X Cup promoottori ryhmään ja koko kesäkuu vierähti oikeastaan niissä hommissa. Mä sain täältä myös ihania ystäviä ja älyttömän hyvää kokemusta. Tykkäsin myös kuvailla paljon, tästä kuusta löytyy asukuvia varmaan eniten kaikista. Juhannus vietettiin kaupungissa ja se tuntui ihan normaalilta viikonlopulta. 
  

6 kommenttia

 1. Jeannays kirjoitti:

  Ihania kuvia muru♥

 2. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Näyttääpä sun vuosi kivalta! Jatko-osaa odotellessa 🙂

 3. Anniina kirjoitti:

  tää oli tosi kiva ja kivoja kuvia 🙂

 4. inka kirjoitti:

  hihi kiitos♥

 5. inka kirjoitti:

  Voi kiitos Anniina! 🙂

 6. inka kirjoitti:

  Kiitos kivasta kommentista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *