Hae
Inka Nitta

xmas

IMG_9306IMG_3796IMG_9313Oikein ihanaa joulua kaikille, vaikka nämä joulupyhät pian ohi ovatkin jo. Täällä joulu sujui rauhallisin merkein äidin kanssa kahdestaan. Syötiin hyvin, katseltiin jouluohjelmia, juotiin viiniä ja kuunneltiin musiikkia iltaan asti, kunnes poikaystävä saapui ovelle ja vietiin äiti takaisin kotiin. Välillä on kiva viettää joulua ihan näin rauhassa.

Mun synttäritkin tänään on mennyt todella rauhallisissa merkeissä. Aamulla tuli kahvit suoraan sänkyyn ja illemmalla Veera toi mulle superihanan synttärikakun ja käytiin katsomassa uusin Star wars leffassa ja ei muuten ees ollu huono, vaikka en koskaan ennen niistä oo sen enempää syttynytkään.
Kuinka teillä on sujunut joulu?

4 kommenttia

 1. Jeannay kirjoitti:

  Näyttääpä ihanalta!♥

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos!♥

 3. Patricia Ström kirjoitti:

  Kuulostaa ihanan rennolta sun joulu <3 Ihania kuvia!

 4. inka kirjoitti:

  Sitä se kyllä olikin. Kiitos<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *