Hae
Inka Nitta

still alive, just busy

IMG_9196joujou-002Mihin tää kaikki aika katoo? Postailen tässä taas asukuvia ja kuulumisia, koska mulla on pari isompaa postausta toteutettavana mitä oon silloin tällöin kirjoitellu, mutta mulla ei koskaan oo ollut vielä aikaa kirjoittaa niitä loppuun. Tää kuukausi on ollut ihan liian kiireinen, että on pakosti alkanut stressiä ilmaantumaan. Loppukuusta ei kyllä helpota yhtään..
Viikonloppuna olin juhlistamassa pappaa Mikkelissä ja eilen oli sitten vuorossa oman mamman synttärit ja niitä juhlistettiin mun luona. Huomenna meen ensimmäistä kertaa vasta jouluostoksille ja mä toivon, että löydän kaikki lahjat kerralla ja vajaan viikon päästä pitäs sitten lähtee Ruottiinkin ja mitä muuta Lahden reissuista puhumattakaan.

4 kommenttia

 1. Sofia kirjoitti:

  Niin tuttu tunne tuo kiire:( Ihanat kengät<3

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Aika ihana asu. Tykkään nahkahihoista 🙂

 3. inka kirjoitti:

  Mm.. kiire on kyllä hirveetä. Kiitos paljon Sofia♥

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos piristävästä kommentista!♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.