Hae
Inka Nitta

black & blue

joujouIMG_8984joujou-001Eilisiä asukuvailuja uusissa farkuissa. Oon todennut, että noi Ginatricotin Alexit on ehdottomasti parhaat pöksyt ikinä! Ehkä ainoot housut jotka on hinta-laatu suhteeltaan mulle kelvot. Mitkään housut ei oo meinaan näin hyvin mulle koskaan istunut mun pienen koon takia. Mä heitin mun kaikki muut farkut silloin kirppikselle ja säilytin vain mustat Alexit ja vihdoista viimein sain hankittua myös tuossa farkun sinisessä värissä kyseiset housut. Vielä löytyis vähän vaaleemmassa sinisessä noita ja pakko kyllä hankkia nekin. 
Tuuli ei ollut eilen ystävä kuvauksien aikana, ehkä sen salaisuudet on paljastunu.

8 kommenttia

 1. Jeannay kirjoitti:

  Oi miten ihana Inka!♥

 2. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Ompa superkivoja kuvia!❤ Ginan farkut on kyllä tosi hyviä 🙂

 3. Nanikaroliina kirjoitti:

  Kiva simppeli ja toimiva asu ! <3

 4. Sofia / Kaksinaamainen kirjoitti:

  Oi, Ginan farkut ovat kyllä superjees, mutta ne hajoavat mulla tosi nopeasti mm. reisistä 🙁 Ootko kokeillut Mangon ja Zaran farkkuja? Ne maksavat muistaakseni saman verran ja ovat tosi hyvät jalassa 🙂

 5. inka kirjoitti:

  Jennnaa♥

 6. inka kirjoitti:

  Voi kiitos♥

 7. inka kirjoitti:

  Kiitos ihana Nani♥

 8. inka kirjoitti:

  Itse en taas muista Ginan farkuista välitä kuin Alexeista ja Mollyistä, haha. En oo kokeillu, mutta kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.