Hae
Inka Nitta

chilling

IMG_9069IMG_9094  IMG_9119 Tällähetkellä ympäri mun kämppää palaa erilaisia kynttilöitä ja juon mun teen loppua. Hengailen mun uudessa ihanassa Cubuksen oloasussa, jonka hankin viimeviikolla. Mä oon ihan rakastunut tähän ja monet mun seuraajistakin tietää, että mä en kotona kireissä vaatteissa viihdy.
Veera lähti vähän aika sitten ja nyt mulla on ehkä vielä tunti aikaa olla itsekseni, kun taas saapuu seuraa. Tänään on ollut hyvä päivä, ei mitään kiirettä ja sain sopivasti työvuorojakin ensivuoden puolelle syksyyn asti.

Blogissa on nyt hetken ollut hieman hiljaista ja siitä voinkin syyttää näitä viimeaikojen huonoja kelejä ja ehkä myös mun omaa laiskuuttani, hah. Nyt on kuitenkin lähiaikoina tulossa erilaisia postauksia tännekkin ja muutamia asuja myös tottakai oon taas päässyt kuvailemaan.

Nyt rupeen kokkaileen huomista varten ja kai sitä vois vielä vähän ruokaa muutenkin syödä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.