Hae
Inka Nitta

first snow

uujeeIMG_8864Nyt muutamana päivänä on ollut ihan kamalaa keliä. Järkyttävä tuuli ja vesisade ja välillä ihan älyttömän liukasta. Mulla tuli näitä kuvia katsellessa jo kauhee ikävä lunta mitä vielä viimeviikonloppuna ihan reilusti ainakin täällä Tampereella oli. Nää kuvat on siis noin viikon vanhoja. Jotenkin perus lenkkipolunkin maisemat muuttui kivannäkösiksi ton lumen ansiosta ja onhan siitä tottakai aikaa, kun asukuvia viimeksi on valkoisen maan kanssa otettu. 
jeejeeIMG_8883 Eilen oli tän vuoden ensimmäiset pikkujoulut joihin mä osallistuin ja taitaa myös jäädä viimeiseksi, kun nämä mun viikonloput aikalailla jouluun asti näyttää olevan melko täynnä. Ens viikonloppuna lähdetään mökkeilemään, siitä seuraavana Mikkeliin juhliin papan synttäreitä ja seuraavaksi varmaankin sitten Lahteen Veeran kanssa niinkun joka vuosi aina ennen joulua. Onko teillä pikkujouluja tiedossa?
Muistakaa seurata mua instagramissa @inkanitta, snapchatissa @iiingerr ja periscopesta löytyy kans @inkanitta

4 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Ihania kuvia bjuuti <3

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos kaunokainen♥

 3. Jeannay kirjoitti:

  Ihana Inksu!♥

 4. inka kirjoitti:

  ♥♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.