Hae
Inka Nitta

hyvät tytöt menee taivaaseen, pahat muijat pitää hauskaa

IMG_8816IMG_8810IMG_8809 Viime lauantai-ilta oli ihan mahtava! Me pidettiin tyttöjen iltaa tällä tavalla pitkästä aikaa. Kuohuvaa ja pientä naposteltavaa sekä ihan paras tytsy = rakkautta! Mä nykyään enään niin harvoin käyn muutenkaan viihteellä niin tämä oli tosi rentouttavaa tehdä alkuilta näin. Tosin nyt tulee taas sitten vähän enemmän käytyä ulkona, kun ensiviikonloppuna on ystävän tuparit ja tutun synttärit mihin oonkin lupautunut menemään ja enskuu on täynnä pikkujouluja ja esim heti joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna lähdetään mökkeileemään. 
tintstints1-001IMG_8857 Lauantain pää syy miksi viihteelle lähdettiin oli siis tämä Pyhimyksen keikka mitä olin jo siitä asti odottanut kun liput tulivat myyntiin, elikkä n. kolme kuukautta. Jos joku ei siis tiennyt niin mä oon ihan rakastunut kyseiseen artistiin. Ensimmäisen kerran rakastuin Pyhimykseen vuonna 2008 ja siitä asti on sitä tullut kuunneltua. Kai mua vois jopa kutsua fanitytöksikin, haha!
tintstints1Päälle valikoitui tuo minun Ginatricotin kimaltava croptoppi ensimmäistä kertaa ja cubuksen mustat farkut. Toi toppi on kyllä ihana ja haluun niitä ehdottomasti lisää, varsinkin kun hintaakin on vain vajaa kolmetoista euroa kyseisellä vaatteella. 
Sattuiko joku muu olemaan tolla keikalla? Tai löytyykö muita jotka kuuntelee Pyhiä?

10 kommenttia

 1. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Toi vihreä toppi on kyllä ihana! Sopii sulle niin hyvin 🙂

 2. Patricia Ström kirjoitti:

  Naam mitä herkkuja <3

 3. inka kirjoitti:

  Voi kiitos ihana Emma♥

 4. inka kirjoitti:

  Oli kyllä namia♥

 5. ☆ namehisa☆ kirjoitti:

  Ihania ruokakuvia ja kaunis sinä <3

 6. Anonyymi kirjoitti:

  Hei ompas sulla tosi kiva blogi! Laadukkaita kuvia ja kivoja juttuja 🙂
  Minkä nimiset noi cubuksen pökät on?

 7. Sofia Keitaanranta kirjoitti:

  haha tuo otsikko on kyllä aika hyvä :D! Ja kiva asu, etenkin toi croppi!

  fashionsituation.blogspot.com

 8. inka kirjoitti:

  Kiitos ihanasta kommentista!♥

 9. inka kirjoitti:

  Voi kiitos ihana! Noi on vissiinkin jegging janet jos oikeesta kohasta sen nimen katoin 😀

 10. inka kirjoitti:

  Joo Pyhimyksen biisistä tuo otsikko! 🙂 Kiitos paljon, itsekkin rakastuin tohon asuun, hah! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.