Hae
Inka Nitta

dark green sweater

IMG_8757vihreeViikon takaista asua kuvissa. Mä oon ihan rakastunut tuohon tummanvihreään väriin vaatteissa. Muutamat vaatekappaleet onkin meinaan jo kyseisessä värissä kaappiin hankittu. Vihreä tosin on ollut aina mun lempiväri, mutta harvemmin siitä oon vaatteissa välittänyt. Mun onneks toi väri näyttäis olevan aika in tällähetkellä, kun kaupat tulvii vihreitä vaatteita. Onko joku muu tykästynyt tummanvihreään?
Oon ollu vasta muutaman tunnin hereillä ja on vähän heikko happi päällä. Ne ketkä seuraa mua instagramissa(@inkanitta) ja snapchatissa(@iiingerr) niin varmaan huomasikin, että eilen oltiin Veeran kanssa pitkästä aikaa viihteellä. Eilen siis oli Pyhimyksen keikka, jota olin odottanut jo lähemmäks kolme kuukautta. Keikka oli mahtava ja mulla oli älyttömän hauskaa, mutta tosiaan olokin on sen mukainen.

6 kommenttia

 1. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Mä en oo taas ikinä vihreestä värinä piitannut, mutta vaatteissa se on kyllä ihana!:)

 2. inka kirjoitti:

  Vihree on värinä ihana!♥ Ja varsinkin toi tumman vihree on kyllä tosi kivannäkönen vaatteissa! 🙂

 3. Patricia Ström kirjoitti:

  Tummanvihreä väri pukee sua kyllä niin hyvin, ei ihme että oot rakastunut siihen <3 😀

 4. inka kirjoitti:

  Voi kiitos ihana♥

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Sinun tyylis on kyllä kehittynyt viimeisen parin vuoden aikana ihan älyttömästi. Varsinkin tänä vuonna, tuossa kesällä sinä jotenkin oot löytänyt tyylis. 🙂

 6. inka kirjoitti:

  Voi kiitos ihana kommentti! Näin hyvää palautetta on aina ilo kuulla♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *