Hae
Inka Nitta

monday

IMG_8477IMG_8224IMG_8118IMG_8460IMG_8217 Julkasemattomia kuvia lähiajoilta mitkä nyt teille varmasti halusin jakaa. Mun huomio ja ajatukset näissä vain parvekkeen lyhtykuvassa, koska mulla on viime aikoina ollut ihan hirveesti inspistä parvekkeen sisustamiseen. Ehkä se nyt kuitenkin täytyy jättää ensi keväälle, kun olisi paljon kaikkea muuta mitä mun pitäisi hankkia ja eipä siellä kauheesti nyt tule oltua, kun talvikin pian tulossa.
Loppu vuosi on kyllä tekemistä täynnä. Blogin kanssa hirmuisesti postauksia joita mun täytyisi toteuttaa, tupareita, Pyhimyksen keikkaa, kylpyläpäivää, kynsihommia, lahdessa käymistä, hiusprojektia jne.. Kohta alkaa jouluhössötyksetkin ja mä en ees oo vielä alkanut miettiä joululahjoja kellekkään. Oon niissäkin aina viimetingassa. Parin viikon päästä mulla on myös yhdet kuvaukset ja tälläviikolla alkaa mun ja Veeran yhteinen kirppispöytä Bonuksella ja ollaan hinnottelussa ja noissa vaatteissakin ihan jäljessä vielä. Tästä muuten blogiin sitten pian lisää juttua.  
Nyt hiihdän suihkumaahan ja paneudun taas noiden kirppisjuttujen pariin. Toivottavasti teillä on viikko alkanut hyvin, pus.

2 kommenttia

  1. Jeannay kirjoitti:

    Parasta kahviseuraa! 😉 Kivoja kuvia♥

  2. inka kirjoitti:

    Jep!♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.