Hae
Inka Nitta

leopardia tuulitakissa

IMG_8537
tintstints-002IMG_8562

Takki – Defshop tästä (saatu) 
Tänään asukuvissa vähän rennompaa ja sporttisempaa asua. Mä viihdyin ihan älyttömä hyvin, just mua. Mä oon ihan rakastunut tohon mun uuteen tuulitakkiin ja harmittaa se, että toppatakki vie voiton useesti kylmyyden takia ja tota ei kauheesti pysty ennen kevättä käyttämään. Oon kyllä tosi ristiriitanen pukeutumisen kanssa. Tykkään naisellisesta kuten esimerkiksi viime perjantaina mulla oli ihana pikkumusta päällä, mutta myös useesti tällänen rennompi tyyli vie voiton. Veeran sanoin mulla on vissiinkin kaks persoonaa; nainen ja sitten se bensalenkkari. Tää asu kai kuvaa sit sitä jälkimmäistä, hah!

12 kommenttia

 1. Jeannay kirjoitti:

  Toi takki on super kiva!♥

 2. Nanikaroliina kirjoitti:

  Mäki haluun tollasen takin ! 😛 haha mussakin on kaksi eri persoonaa pukeutumisessa .. :DD

 3. inka kirjoitti:

  Toi on kyllä superkiva! Oon aina jotenkin ihastellu niitä Adidaksen ton mallisii takkei kans 😀

 4. inka kirjoitti:

  Niin on! Kiitoss Jenna♥

 5. Patricia Ström kirjoitti:

  Voi kuinka ihana takki ja nää kuvat on tosi upeita <3

 6. Hanna-Kaisa kirjoitti:

  Ihania kuvia <3

 7. inka kirjoitti:

  Voi kiitos Sofia<3

 8. inka kirjoitti:

  Kiitos Patricia♥

 9. inka kirjoitti:

  Ihana Hanna-Kaisa, kiitos!♥

 10. Jasmina kirjoitti:

  Onpa ihania kuvia ja tuo tuulitakki on kyllä tosi kiva 🙂 Rento mutta tyylikäs samalla!♥

 11. inka kirjoitti:

  Kiitos ihana Jasmina♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.