Hae
Inka Nitta

marraskuun ensimmäinen asu

jeamani-006IMG_8345Hyvää iltaa! Mun piti tosiaan tänään alottaa projekti mihin kuulu tää blogi ja mun elämäntavat. No siis joo kävin kuvailemassa tänään ja tässähän mä postailen, mutta arvatkaas vaan, kun kävin tänään Ikeassa hakemassa uutta pyykinkuvaustelinettä niin mä jäin sinne kakkukahveelle myös. Tottakai mä annan itteni luvan herkutella sillon tällöin, mutta heti mun ns. ”uuden elämän” ensimmäisenä päivänä tein sen, haha. No aina ei voi voittaa ees omissa jutuissa. Sit mä taas itken sitä kuinka on paha olla, kun makeeta on tullut vedettyä liikaa naamariin. No jos mä sit syön huomenna salaattia.
jeamani-005IMG_8388 Ai vitsit mä kyllä tykkään tästä asusta. Vetoketjuja, maanläheisiä värejä, rento yli-iso neule ja niin mukavat housut päällä että tuntuu, että olisi ilman niitä. Syksy on kyllä pukeutumisen puolesta ihanaa aikaa. Tykkään mä kyllä siitä muutenkin, mutta pimeys ja väsymys ei oikeen innosta. Eikä se vesisade, mutta sitä ei kyllä ihan turhan paljoa oo tänä syksynä näkynyt. Tajusin vasta nyt muuten senkin, että tää syksy on kohta jo ohi ja talvi ja lumi oottaa. Ikeassakin tänään kierrellessä huomasi jo muutamia joulukoristeita ja sekin on jo vajaan kahden kuukauden päästä, eeei.

Huomenna mulla on tiedossa siivouspäivä ja iltapäivällä nään Jennaa. Saa nähä mitä kivaa keksitään yhdessä, jos vaikka blogin  puolellekkin saatais aikaan jotain muutakin kuin toistemme ottamat asukuvat.

10 kommenttia

 1. Mikaela kirjoitti:

  syksyllä on kyl ihan parasta käyttää kaikkii isoi neuleita!! <3 ja noi elämäntaparemontit on aina vähän tollasii, et jos kieltää iteltään kaiken ni sit ainaki tulee vedetty kahta kauheemmin, haha 😀

 2. inka kirjoitti:

  Isot neuleet on ihan parhautta♥ Mä muutenkin tykkään silleen, että rento yläosa ja kireempi alaosa. Ja juu tää on tullut huomattua moneen kertaan, haha! 😀

 3. Nanikaroliina kirjoitti:

  awww ihan mahtava asu ! :P<3

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos Nani<3

 5. inka kirjoitti:

  Niin mustakin, kiitos! 🙂

 6. Clivia A kirjoitti:

  Oijoi mikä asu ja tuo paidan väri on täydellinen sekä housut ovat todella upeat<3

 7. inka kirjoitti:

  Oi vitsit, kiitos ihanasta kommentista!♥

 8. Anonyymi kirjoitti:

  Mistä noi ihanat legginsit on?:)

 9. inka kirjoitti:

  Hersecretiltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *