Hae
Inka Nitta

happy halloween

Oikein hyvää halloweenia jokaiselle!
Tässä taas tullut muutaman päivän postaustauko. Mä oon jotenkin ollut kauheen kiireinen tässä parin viikon aikana, etten ees oo tajunnut. Sitten kun blogille olisi aikaa, niin eihän esimerkiksi kuvailuun enään riitäkkään valo. Tää aika on tätä bloggaajan vihaamaa aikaa valon puolesta johon varmasti moni kanssabloggaaja samaistuu.
Maanantaista lähtien aloitan projektin, että panostan blogiin paljon enemmän. Kuvailua siis aina, kun se vaan mahdollista ja tottakai postauksia enemmän. Mä yritän myös saada mun blogin laatua paremmaksi ja muutenkin panostaa tähän kunnolla, sillä tällähetkellä en täysin tyytyväinen mun blogipanokseen ole. Mä aion myös ruveta taas lenkkeilemään ja syömään vähän paremmin. Herkkuja ja sokeria on tullut vedettyä nyt ihan älyttömästi ja sen on kyllä huomannut olostakin mikä ei paras mahdollinen nyt ole hetkeen ollut. Mun on pakko alottaa syömään säännöllisesti ja jättää herkut minimiin. Lenkkeilyäkin on tosissaan ollut ikävä, kun sitä ei nyt säännöllisesti ole pariin kuukauteen tullut harrastettua. Nyt on siis pakko tulla muutos näihin mun elämäntapohin!
Ajattelin siis tässä vain tulla kertoileen kuulumisia, kun postauksia ei taas hetkeen ole näkynyt ja toivottamaan hyvät halloweenit. Mitä teillä on näin halloweenina suunnitelmissa? Itse en mitään ihmeellistä ole tekemässä, koska eilen oli mun ystävät tuparit ja niistä oloista yritetään edelleen selvitä, heh. 

jeamani-004

10 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Tää vuoden aika on kyllä niiin ärsyttävä kun tulee pimeetä niin aikasin 😀 Eli samaistun täysin! Nättinä oot noissa kuvissa <3

 2. inka kirjoitti:

  Bloggaajan painajainen! 😀 Kiitos ihana♥

 3. Jasmina kirjoitti:

  Nyt on ongelma tosiaan kun ei valoa riitä kuvaamiseen kun niin aikaisin on jo pimeää :/ Kauniita kuvia ja vitsi että nuo sinun hiukset on ihanat, tuollaiset tuuheat ja kaunis sävy ♥

 4. Jeannay kirjoitti:

  Ihanuus♥ Noi kuvat susta on upeet! 🙂

 5. inka kirjoitti:

  Se on kyllä harmi oikeesti, kun niin aikasin tulee pimeetä.. Kiitos paljon Jasmina♥

 6. inka kirjoitti:

  Kiitos kulti♥

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Hyi kun sun iho kiiltää hirveesti… ei hyvä

 8. Sofia kirjoitti:

  Tässä vuodenajassa on niin tyhmää kun tulee pimeää jo viiden aikaan 🙁

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

 9. inka kirjoitti:

  No niimpä.. Varmaan jo ennen viittä 🙁

 10. inka kirjoitti:

  Onneks ei kiillä oikeesti noin paljoo. Taisin vetästä päikkärit noilla meikeillä, hiukset takussa ja valo tulee tietokoneen näytöstä, hah! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *