Hae
Inka Nitta

lettipää

IMG_7784
jeamani-003

Hörpin tässä juuri kuumaa minttuteetä ja nautin suihkun jälkeisestä olosta mun teddykarvaisessa aamutakissa. Joo kyllävain kello lähenee seitsemää illalla ja mä olen vasta tullut suihkusta. Tänään on vaan oltu ja jotenkin ihanaa, kun nyt parituntia voin olla vain yksin ja just rentoutua vaikka tämän blogin parissa. Sanotaanko näin, että en oo viikon aikana nukkunut kuin kaksi yötä yksin ja oon oikeesti aika onnellinen. Tälläkertaa en vaan kiirehdi enkä ajattele eteenpäin sen enempää. Mulla menee nyt hyvin.

IMG_7851IMG_7843

Postauksen kuvat varmaan lähemmäks kuukauden vanhoja. Ai että tykkäsin tosta asusta ja voisin kyllä pistää millon vaan uudestaan päälleni. Veeran tekemä kampauskin oli aivan ihana. Noi letit pysy mulla varmaan kolme päivää, vaikka jokasena niistä kävin suihkussakin. Tykkäsin tosta tukasta kyllä ihan hulluna. Voisin taas pyytää Veeraa letittelemään mun päätä.

4 kommenttia

  1. Jeannay kirjoitti:

    Aikas ihana lettipää tytsy!♥

  2. Nanikaroliina kirjoitti:

    Ihastelinkin tota kampausta jo instassa ! <3 Kiva kuulla että sulla menee hyvin ! <3

  3. inka kirjoitti:

    Joo toi oli kyllä huippu kampaus! Oot ihana<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.