Hae
Inka Nitta

torstain fiilikset

IMG_8221IMG_8201IMG_8226IMG_8243IMG_7952Ylempänä lähiaikoina muuten vaan napsittuja kuvia mun kotoo. Mä oon vieläkin niin rakastunut tähän kämppäänja pahoittelut, kun sitä kokoajan hehkutan heh. Mä oon muutenkin tällähetkellä tosi onnellinen. Vähän vain haikeat fiilikset huomisesta, kun viimeinen työpäivä. Mulla on ollut niin hauskaa töissä! Ihan mahtavia työkavereita, asiakkaita ja muutenkin kivaaa työtä. No onneks voin aina mennä moikkaileen muuten vaan.

Eipä mulla sen ihmeempiä tässä ollut. Halusin vaan tulla jakamaan näitä kuvia ja kertomaan mun hyvistä fiiliksistä! Isoveikka tulee kohta mun luokse kylään, ihanaa nähdä sitäkin taas pitkästä aikaa.

6 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Niin raikkaita kuvia, odotan jo asuntpostauksia 😉 <3

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos Patricia, eiköhän niitä pian ala tulemaan ;)♥

 3. Sofia kirjoitti:

  Ihana tuo kannellinen purkki<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos Sofia, mäkin kyllä tykkään! :)♥

 5. Nanikaroliina kirjoitti:

  Ihania sisustus juttuja 😛

 6. inka kirjoitti:

  Hihi, eikö!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.