Hae
Inka Nitta

lokakuun lemppareita

Mä en oo kai koskaan tehnyt postausta mun lemppareista, tai ainakaan kuukauden suosikeista, joten ajattelin kerrankin tälläisen toteuttaa. Useesti mulla ei edes lemppareita kerry niin useesti, että kuukausittain vaihtuisi, mutta tässä kuussa on kyllä tullut vastaan useita suosikkeja.
IMG_8200 Clipperin teet ja ylipäätänsä tee. Kun ilmat taas on alkanut kylmentymään ja valoakaan ei ihan tarpeeksi enään näy, olen taas innostunut iltaisin juomaan teetä. Varsinkin tuo detox on älyttömän ihanaa, sillä se on myös vähentänyt mun iltasyömisiä makunsa takia. Kuinka moni on kyseistä teetä maistanut?
IMG_8183 Ennen pidin induktioliesiä vähän hifistelynä, mutta sen jälkeen kun ensimmäisen kerran sitä käytin niin voin sanoa, että parempaa ei ole. Mä olisin varmaan jo ihan hukassa perus keraamisen lieden kanssa, kun tätä olen nyt opetellut käyttämään. Kaikki tulee niin nopeesti ja ihanaa, kun toi liesi viilentää itse itsensä tosi nopeesti. Kauheen helppoa ruuanlaitto.
IMG_8236 Oon yhtäkkiä innostunut käyttään erilaisia bleisereitä ja jakkuja. Ennen ne ei omasta mielestä tuntunut päällä yhtään hyviltä eikä edes sopinut mulle, mutta nykyään olen innostunut yhdistelemään niitä niin rentoihin kuin vähän juhlallisimpiin asuihin. Omasta takaa näitä löytyy vain yläpuolella näkyvät kaksi kappaletta, mutta eiköhän niitäkin pikkuhiljaa ala kerääntyä. 
IMG_8242 Sain viimekuussa mun hyvältä ystävältä tuliaisia Nykistä ja tää on ehdottomasti tullut käyttöön. Oon tosi huono käyttämään hajuvesiä, vaikka niistä tykkäänkin, mutta tää bodymist on kyllä ihan loistava. Mulla ei oo tainnut ennen olla koskaan mitään Victoria’s secretiltä, eikun hups onhan mulla yhet alkkarit, haha.
IMG_8199 Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä Snapchat. Oon vuoden tätä aktiivisesti ja vähemmän aktiivisesti käyttänyt, mutta tässä kuussa olen taas innostunut päivittelemään vähän enemmän mun mystorya. Muahan voi siis snapissa seurata nimimerkillä iiingerr ja saa ihan rauhassa laitella kuvia tuleen!
Mitä mieltä mun suosikeista ja löytyykö samoja juttuja?

4 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  jakut on ihania!!

 2. inka kirjoitti:

  Ne kyllä on! 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  mistä toi musta jakku on?

 4. inka kirjoitti:

  H&M 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.