Hae
Inka Nitta

silmien sekottaja

IMG_8153 Valikoitiin noin viikko sitten asukuvien kuvauspaikaksi varsinainen silmien sekottaja tausta. Toivottavasti kuvia pystyy ollenkaan katsomaan, haha. Joskus käy näin, kun ei loppuun asti ajattele. Asu on sellanen mitä ei ehkä ensimmäisenä ajattelis mun päälle varsinkaan noin yhdistettynä, mutta itse kyllä silti tykkäsin ja asu toimi. Oon muutenkin ihastunut yhtäkkiä jakkuihin.
Mä teen tässä taas miljoonaa asiaa samaan aikaan, joten saa nähdä kuinka kauan taas tätäkin postausta kirjottelen. Mulla on nimittäin ruuanlaitto kesken, vastailen muutamiin sähköposteihin ja hoidan muutamia tilauksia, juttelen kavereitten kanssa ja tottakai teen tätä postausta. Onneksi nämä kuvat oli sentään jo valmiina muokattuina.
IMG_8159 Mulla alko eilen kahdeksi viikoksi työt siis tuossa Kahvila Sthålbergissä ja mut otettiin heti todella hyvin vastaan. Niin asiakkaat kuin henkilökuntakin. Kauheesti on opittu kahden päivän aikana ja kiirettä on ainakin pitänyt. Mä oon kyllä mielestäni hyvin tuon hommankin oikeesti oppinut ja se jopa tuntuukin ihan miellyttävältä hommalta ja sellaiselta mitä voisin työkseni enemmäkin tehdä, vaikka näin kahden päivän jälkeen on vaikea pidemmänpäälle silti sanoa.
Musta on tullut myös kauhea kotihiiri tämän uuden asunnon myötä. Noh kyllä mä viime perjantaina liikuin, mutta muuten oon aikalailla ollut vaan kotona. Ehkä sitä taas pikkuhiljaa innostuu menemään. Ja näin asiasta kukkaruukkuun, ne ketkä mua snapissa seuraa(iiingerr) huomasikin varmaan sen, että tilasin sähkötupakin, joka saapu perjantaina ja arvatkaas mitä? Mä oon ollut ilman oikeeta tupakkia jo toista päivää! Jee hyvä minä.
jeamani-002 Pakko kyllä sanoo vielä, että suoritin äsken myös vartin pikasiivouksen, kun täällä on tällähetkellä vähän törkyistä ja kaveri ilmoitti olevansa puolessa tunnissa täällä. Mun piti tosiaan pitää tänään siivouspäivä töitten jälkeen, mutta päikkärit vei voiton, hah.
Mulla on kamalasti kivoja postausideoita tulossa. Oon tosi idearikas, mutta en ollenkaan luova, joten ideat yleensä jää siihen ideaan, kun en oikeen osaa toteuttaa mitään haha. 
Nyt toi keitto alkaa jo pikkuhiljaa kiehua yli, joten täytyy keskittyä siihen ja se ykskin on varmaan jo kohta ovella.

8 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Oij Inka ihania kuvia! Toi kuvauspaikka on jotenki tosi magee! <3

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos Patricia♥♥

 3. Siru I. kirjoitti:

  Varsin viehättävä blogi, kivoja kuvia ja sujuvaa tekstiä. Peukku pystyyn!

  ♥: http://sirujee.blogspot.fi/

 4. Caro * kirjoitti:

  Lovely style. This top is adorable 🙂

 5. Paulina kirjoitti:

  Loving these photos, my dear!

  Paulina

  shenanigan-ska.blogspot.com

 6. inka kirjoitti:

  Kiitos ihanasta kommentista Siru! 🙂

 7. inka kirjoitti:

  Ou thanks Caro! 🙂

 8. inka kirjoitti:

  Thank u Paulina! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.