Hae
Inka Nitta

syksy on muutosten aikaa

jeamaniIMG_8069Ohessa parit kuvat viime lauantailta, jo lopettaneen Pajutilan portilta. Kyllä tuolla pihalla alkaa jo syksyltä näyttämään ja parina viimesenä päivänä olen lähtenyt toppatakki päällä kurssille. Turhan nopeesti tuli kyllä näin kylmä. Yö- ja aamupakkaset olisi saanut tulla paljon myöhemmin.

Tää syksy on mulle sellasta aikaa, että tekee mieli keksiä paljon kaikkea uutta ja tehdä muutoksia. Noh olenhan tässä muuttanut juuri ja ensiviikolla alotan kokeilun miltä tuntuu työskennellä kahvilassa. Ei sitä ehkä heti olisi uskonut, että kahvilaan haluan työskentelemään. Varsinkin kun alkuperänen suunnitelmani oli Biltema.

Tämän blogin osalta en muutoksia ole suunnitellut paitsi tietenkin rupean aktiivisemmaksi, mutta olen suunnitellut tämän kylkeen ehkä toista blogia. Mä oon aina halunnut kirjotella autojutuista vähän enemmänkin ja kertoo mun murusta(bmw), että miten se edistyy yms, mutta päällimmäisenä on ollut mielessä se, etten liikaa tähän blogiin halua noita autojuttuja sekottaa. Mä oon kuitenkin tänne niin paljon postaillu tyyli ja kauneus juttuja ja onhan mun lukija kuntakin tietenkin vähän sen mukaan ryhmittynyt. Tämä blogi nyt kuitenkin ihan vielä suunnittelu vaiheilla, mutta tottakai sen osotteen sitten tännekkin laitan, koska tiedän, että mun lukijoissa on myös niitä tyttöjä ja poikia ketä se ehdottomasti kiinnostaa.

Tällästä siis. Kuinka monelle muulle syksy tuo uusia suunnitelmia?

6 kommenttia

 1. ilona kirjoitti:

  Kivoja kuvia! 🙂 Ja joo, mullekkin taitaa tulla pian toppatakkipakko, ei enää kestä nahkatakin kanssa tota kylmyyttä 😀

  http://onrooftop.blogspot.fi/

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos ilona! Joo ei tuolla kyllä erkkikään kestä ilman toppatakkia nykyään! 😀

 3. Henna kirjoitti:

  Aivan ihanat hiukset sulla 🙂 Ja tuo nahkatakki on myös tosi kiva!

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos Henna! 🙂

 5. Caro * kirjoitti:

  I love this comfortable outfit. Your sweater is very cute 😉

 6. inka kirjoitti:

  I love that sweather; so comfy and pretty. Thanks Caro!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.