Hae
Inka Nitta

home

Ihan älyttömän ihanaa taas päästä päivittelemään blogia. Mun kone rupes yhtäkkiä tänään aamulla taas pelittämään normaalisti, ainakin toistaiseksi ja voi sitä ilon määrää hah! Blogia on tehnyt mieli päivitellä tässä melkein päivittäin ja mua jopa alkoi vähän stressaamaan se, kun ei ollut päässyt kirjottelemaan tänne mitään. 
Mä pääsin keskiviikkona illalla muuttamaan tänne uuteen asuntoon ja herranjumala tää on ihana. Alle viikon tässä nyt asustellut ja tähän mennessä mikään asunto ei ole tuntunut näin paljon kodilta kun tämä. Olen niin onnellinen, kun sain juuri tän asunnon. Mutta siis.. Tämän päivän aikana oon saanut oikeastaan loputkin tavarat järjestykseen, vaikka vähän vielä täytyy miettiä paikkoja ja niin. Ainakin mahtuu kulkemaan eikä ihan pommin jäljiltä enään ole. Muutamat huonekalut menee vaihtoon, sillä esimerkiksi mun divaanisohva on liian iso tänne ja haaveissa muutenkin vuodesohva. Myös mun pöydän haluan vaihtaa pienempään. Baaripöytä kahden jakkaran kanssa voisi olla kyllä kiva. Myös parveke täytyy laittaa kuosiin, kun ensimmäistä kertaa mulla on parvekelasit jee! Muutamia muitakin haaveita löytyy, mutta ei näillä kyllä kiire ole.
Asuntopostausta kyllä blogiin on tulossa, mutta tänään järjestelyn yhteydessä nappasin muutamia kuvia, joten tässä vähän esimakua mun uudesta kodista!

IMG_7966IMG_7955IMG_7953IMG_7972IMG_7959IMG_7962

10 kommenttia

 1. Roosa Rahkola kirjoitti:

  Vau, onpa ihana koti! Oot muutenki tosi kaunis 🙂

  http://roosel.blogspot.fi/

 2. inka kirjoitti:

  Oi kiitos ihanasta kommentista!♥

 3. Nanikaroliina kirjoitti:

  Jeeeij ! <3 onnea uuteen kotiin ! <3 Keitäks mulle joku päivä kahvit ! ;>

 4. inka kirjoitti:

  Tottakai keitän ja kiitos♥

 5. Jessica kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin! 🙂 Näyttää muuten tosi kivalta siellä, ja ai että nuo keittiön pinnat, ihan sairaan ihanat! 😮 Seuraavaksi kun muutto tulee eteen, niin kriteerinä mulla on kyllä uudet pinnat keittiössä 😀

 6. inka kirjoitti:

  Voi kiitos paljon! Noi pinnat on kyllä ihanat ja varsinkin se, kun kaikki on niin uuden karheeta♥

 7. Petra Karoliina kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin, ja kauniiseen sellaiseen! 🙂 Samainen taulu löytyy meiltäkin, on kyllä ihana 🙂

 8. inka kirjoitti:

  Kiitos kiitos ja tuo on kyllä todella kivannäköinen! :)♥

 9. Iina kirjoitti:

  Huomio kiinnittyi ensimmäisenä tohon nahkasohvaan, aivan täydellinen!!<3

  http://iinavilhelmiina.blogspot.fi

 10. inka kirjoitti:

  Haha, itse en ihan liikaa mun sohvasta tykkää, just sen takia koska nahkasohva, hah. On tää myös ihan liian asu tänne mun yksiöön. Kiitos Iina kuitenkin♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.