Hae
Inka Nitta

zip leggins

blang
Hola! Tällä hetkellä kirjottelen Veeralta tätä postausta. Viikonloppu on mennyt siis Veeran vieressä. Perjantaina käytiin vähän rilluttelemassa tyttöjen kesken ja eilinen meni taas vaihteeksi perus kiesillä. Tänään varmaan menen mun ystävän luokse, joka on aamulla saapunut Suomeen New Yorkista.

IMG_7627Ihanaa, kun on ystäviä kenen luona voin nyt viettää aikaa, kun paikkoja tarvitsen. Ensimmäinen viikko asunnottomana on mennyt loppujenlopuksi ihan hyvin ja aika nopeasti.
 Asuntoa ei vielä ole löytynyt, mutta täytyy toivoa parasta, että jostain putkahtaa kelpo ja hyvä asunto minulle ensikuun alkuun viimeistään. Pahoittelut muuten tästä, kun blogi käsittelee varmasti nyt paljon tämän kuun aikana tätä kodittomana oloa.
IMG_7663Legginsit uudet TÄÄLTÄ.

3 kommenttia

  1. Jeannay Juliet kirjoitti:

    Ihanat legginsit Inkeri!♥

  2. inka kirjoitti:

    Kiitos Jenna♥

  3. Hanna-Kaisa kirjoitti:

    tykkään ihan sikana sun luonnollisuudesta<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.