Hae
Inka Nitta

mun koti ei oo täällä

IMG_6474IMG_6894 Moikka! Mä viime postauksessa kerroinkin, että mulla on vähän vakavampaa asiaa mun elämästä. En oo suunnitellut ollenkaan, että mitä mä kerron, joten saa nähä mitä tulee kirjoteltua.

Joka tapauksessa siis.. Mä olen tällähetkellä äidilläni ja tuunkin olemaan suurimman osan ajasta täällä nyt ainakin kuukauden ajan. Viikonloput asun kuitenkin varmaan mun ystävien luona. Elikkä siis mä oon jäänyt kodittomaksi.

Mulla ja poikaystävällä meni sukset hieman ristiin ja päätettiin muuttaa erilleen. Onhan tää tilanne ollut jo hieman hankala jo jonkin aikaa, mutta viime kuun loppuvaiheilla tuli tää päätös tiettyjen asioiden takia, mitkä eivät nyt sitten tänne sen enempää kuulu.

Asuntoahan itselleni hain, mutta tää on tosi vaikea aika löytää hyvää asuntoa itselle. Opiskelijat saavat tietenkin tähän aikaa syksystä asuntoja pääsääntösesti ja kamalasti hakijoita joka paikassa ja koska olen työtön enkä omista opiskelupaikkaa tällähetkellä, niin mun on älyttömän vaikea löytää mitään, joka on edullinen, mutta ei kuitenkaan mikään kamala läävä.

Ja siis niin.. Eihän tässä muuten olisi ongelmaa asua äidin luona, mutta hän on tämän vuoden aikana muuttanut ydinkeskustaan yksiöön, niin tilaahan täällä ei sinänsä mulle ole. Viikonloppu meni kamojen roudaamisessa cityvarastoon.. Onneks mulla oli tytöt ”muuttoapuna”!(se haba emoji)

Tämä kuukausi meneekin asuntojen metsästämisessä taas.. Ehkä pian on kaikki paremmin! Fiilis ei kuitenkaan oo hyvä tietenkään, mutta onneks mulla on älyttömän ihania ystäviä ja äiti.

Blogi saattaa vähän hiljentyä tai sitten ei. En voi vielä tietää, mutta yritän kuitenkin mahdollisimman paljon tänne kirjoitella samaan malliin. Halusin kuitenkin tämän nyt kertoa jollakin tavalla, mutta blogista ei mikään angsti blogi yms ole tulossa vaan pysyy suht pinnallisena niinkuin ennenkin.

Toivottavasti mun lukijoilla menee paremmin!♥

17 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  Onpa ikävää, että näin kävi. :/ Mut tsemppiä sulle ja eiköhän se asunto jostain järjesty! 🙂

 2. Anniina kirjoitti:

  Tsemppiä sulle asunnon etsintään<3 Harmi että tuossa kävi noin.

 3. Rising Stars kirjoitti:

  tsemii! 🙂

 4. Patricia Ström kirjoitti:

  Voihh! Iso hali sulle <3

 5. Jeannay Juliet kirjoitti:

  Tsemppiä murulle♥ Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin! Mulle voi aina laittaa viestiä ja soitella♥

 6. Anonyymi kirjoitti:

  voiei aivan kamala tilanne! todella paljon voimia sinulle ja onnea asunnon etsimiseen!

 7. inka kirjoitti:

  Kyllä sitä uskois, että viimestään syyskuun alussa oma asunto on taas! Kiitos paljon! 🙂

 8. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon Anniina♥

 9. inka kirjoitti:

  Kiitos!

 10. inka kirjoitti:

  Olet ihana♥

 11. inka kirjoitti:

  Jenna oot ihana♥ Kyllä mä luulen, että ens kuussa ainakin kaikki on toisin ja paljon paremmin mitä vuoteen on ollut! 🙂

 12. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon! 🙂

 13. Nanikaroliina kirjoitti:

  *tsemppihali* <3 Asioilla on tapana järjestyä .. as always <3

 14. Anonyymi kirjoitti:

  Koditon?!? Mieti, mitä päästelet suustas ennen kuin avaat sen. Sulla on asiat hyvin, ole onnellinen, äläkä kerjää sääliä "paskalla" tilanteellas.

 15. inka kirjoitti:

  Parasta toivotaan!♥

 16. inka kirjoitti:

  Olen pahoillani, että sulla menee huonommin kuin mulla. Ja kyllä; olen koditon, mutta en kadulla.

 17. Marianne kirjoitti:

  Voi miten ikävää! 🙁 Toivottavasti koti löytyy ja elämä alkaa taas hymyillä 🙂 xx

  Picture Me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.