Hae
Inka Nitta

my future?

IMG_7298 Moiksu! Mä päätin tänään toteuttaa vähän erillaisemman postauksen musta itsestäni. Vähän pintaa syvemmälle jos mentäs. Okei eihän nääkään isoja juttuja oo ja monet varmaan blogin puolella kertonut jossakin välissä jo. Mutta joo, ajattelin siis kertoa vähän mun omasta tulevaisuudestani tai oikeestaan omista tulevaisuuden haaveista enemmäkin ja siihen mihin pyrin. Tää käsittelee nyt ihan lähi- sekä kaukotulevaisuutta ehkä enemmän työasioissa.

Oon aina ollut sellanen, että oon jo melko pienestä pitäen miettinyt asioita, että mitä mä haluan tehdä vanhempana ja miksi. Asetan itselleni useasti tavotteita ja keksin motivaatioita, jotta pystyn toteuttamaan haaveitani paremmin. Mulla vaan ongelmana ehkä on se, että en luota kykyihini tarpeeksi ja tiedän sen, että jos luottaisin niin kaikki vaan hoituisi paljon paremmin.
lala1-001No mites tällähetkellä? No siis mähän valmistuin juuri ja sen jälkeen olen maannut työttömänä omalla sohvalla päivät pitkät. Töitähän olen siitä asti hakenut lähemmäksi joka päivä, mutta ei oikeen tahdo napata. Moniin työpaikkoihin tarvitaan myös työkokemusta ja sitähän minulla ei ole… Oman alan, tai no autonasentajan hommiahan en tahdo tehdä päivääkään. Ei olekkaan mun juttu, mutta tulevaisuudessa ihan hyvä, että mulla tuo perustutkinto alla on, mutta siitä kohta lisää. Omaa autoa on kiva laittaa, kun saa keksiä mitä itse haluaa yms, mutta siihen se sitten jääkin ja siis niin ja kavereiden tietenkin, mutta työnä nounou. Ei ne kyllä tienaakkaan mitään.

Tällähetkellä tahtoisin olla töissä jossakin lemmikkikaupassa, kuten wuf.fi, musti ja mirri ja mitä noita nyt on. Mä tykkään niin paljon eläimistä ja varsinkin koirista! Koirista mulla on myös tietoa melko paljon. Asiakaspalvelukin mua kiinnostaa ihan älyttömästi. Toinen vaihtoehto tällähetkellä vois olla jokin kiva kahvila, tai no oikeastaan mikä vaan kauppa tai koju. Niin ja muotijutut kans tietenkin kiinnostaa aina, että vaatekaupat olisi aina kiva vaihtoehto.

IMG_7305 Mitäs muuta sit tällähetkellä haaveina? Mähän haluisin tehdä älyttömästi mallin hommia, tai niinkun kuvauksia justiinsa. Siihen ei mun pituuskaan ainakaan aina niin justiinsa oo. Sellaset vähän erikoisemmat kuvaukset vois olla mun juttu, niinkun ns. fantasiajutut. Niin ja tietenkin autojen kanssa kuvailut! 
Tällähetkellä ja itseasiassa mun aika pitkäaikaisena haaveena on ollut GTI lehteen pääseminen malliksi, tai esim tuningfi. Se olisi yks unelmien täyttymys kyllä ja siihen oon yrittänyt pyrkiä. Pitäs vaan saada kuvauskeikkaa tässä, että saisin harjotusta ja vähän näyttöä, että kyllä mä sinne sovin! Ei mua haittais yhtään keikutella puolipaljasta persettä siinä lehdessä. Pystyisin myös tekemään esim. alusvaatekuvauksia ihan helposti, mutta ihan alastonkuviin sitä en lähtisi. Alusvaatemallinakin voisi ihan kivaa olla.

Juontamis hommat kiinnostaa mua myös ihan älyttömästi ja on jo kauan kiinnostanut. Olis ihan mahtavaa päästä vaikka esim johokin reality tv-sarjaan juontamaan tai, vaikka ees johonkin tv chattiin. Jutut mulla ei ainakaan kesken loppuis, heh. Aina jotain puhuttavaa ja välillä kaveritkin käskee jo olla hiljaa.

lala1 Ensi keväänä haen taas kouluun. Ammattikorkeeseen opiskelemaan ajoneuvoinsinööriksi. Tähän Tampereelle tottakai ihan pyrin, kun toinen vaihtoehto on Helsinki ja tuntuu siltä, että se on mulle ihan liian iso siti. Haaveena tulevaisuudessa vois ehkä sitten olla oman varaosaliikkeen omistaminen, mikä myy isoille firmoille. Tai sitten vaan tietyn ketjun päällikkönä, haha. Katsastusinsinöörikin mua kiinnostaa ihan älyttömästi, mutta onhan nekin yrittäjiä. Sitä en vielä tiedä mitä teen, mutta siis ajoneuvoinsinööriksi haluan kovasti. Alotuspaikat ovat vaan todella harvassa. Mulla kävi mielessä myös vaihtoehto Tradenomi, mutta en todellakaan jaksa opiskella kahtiin eri pääsykokeisiin. Muu ala ei tekniikan alalta kiinnosta. Jos ammattikorkeeseen en siis vuoden päästä pääse niin sitten täytyy taas keksiä jotain. Haen sinne niin monta kertaa kyllä, että kyllästyn.
Mä sain myös ihan hyvän vision tossa koulujenloppuna mun ystävän valmistujaisissa. Tai oikeastaan hänen isäpuolensa mulle tän vision loi. Mitä jos musta tulisikin jokus mp-asentaja? Moottoripyörissä olisi vähemmän ja kaikki pienemmässä paketissa. Se ei olisi niin raskasta ja siitä olisi mulle olla etua pieni, kun pitäisi päästä vielä ahtaampiin tiloihin käsien kanssa. Mutta enmä tiiä, eise mua niin paljoo kiinnosta sittenkään kai.
IMG_7380 Mitäs sitten vähän harrastepohjalta? Mä toivoisin, että mun blogi kasvais ja kehittyis vuoden aikana älyttömästi. Mun haaveena olisi se, että tää blogi olisi joskus mun sivutyö ja tästäkin saisi hieman tienestiä. Mutta enemmän tämä blogi, on kuitenkin mun harrastukseni ja nautin tästä. 
Ja siis todella pitkäaikainen haave on ollut oma halli harrastetilana upeen porukan kanssa. Siis eniten varmaan tykkään siitä, kun musiikki pauhaa ympärillä ja ei ole kiire mihinkään ja pääsee räpeltämään omaa autoaan.(niin siis jos ei oo liian vittumainen homma, kähähähä.) Mutta ehkä tämäkin pian toteutuu, ainakin toivottavasti.
Ja onhan noita haaveita vaikka muille jakaa. Laulaminenkin on meinaan sellanen asia mistä tykkään älyttömästi ja joskus olis kiva tehdä jotain keikkaa, vaikka erilaisissa tapahtumissa yms.
 Siinä nyt kuitenkin oli aika paljon erilaista settiä, että mitä mä haluan tehdä nyt ja kaukaisemmassakin tulevaisuudessa. Muutamia juttuja just olinkin jo vähän vihjaillut ainakin jollakin tavalla, mutta varmaan parit jutut oli ihan uusia.  Mitä mieltä tälläisestä vähän erilaisemmasta ja pintaa syvemmälle viemästä postauksesta?

5 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Jos haluat blogias suositummaks, kannattais ensin opetella kirjoittamaan oikein. Ja toiseks noista mallinhommista, sun laisias wt-muijia on 13 tusinassa. Haaveilla saa, mutta ei mahdottomia.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Et ihan pelkästään noilla täytä wt-kriteerejä. Mä täytän itekin noi kaikki kriteerit, enkä silti oo lähelläkään wt:ä. Elämänasenne ja pukeutuminen ratkaisee.

  • inka kirjoitti:

   Pukeutuminen? Kerros lisää, kun jäi kiinnostaan. Elämänasennekki vai? Pyrin saamaan itselleni amk tutkinnon, hyvän työpaikan ja silleen. Kerro, kun kerta tiedät millanen mun asenne tähän elämään on?

 2. inka kirjoitti:

  Mitäköhän mun kirjotuksessa on nyt vikana taas? Joskus jos sattuu pari kirjotusvirhettä niin voi voi. Aika hyvin tää mun kieliasu kuitenkin toimii. Kirjakielellä kirjoittaminen ei ihan tarkotuksena ookkaan, kun sillä nyt ainakaan itseään pysty esille tuomaan. Tai ainakaan mä en pysty.

  Niin tahdon tosiaan olla mallina autolehdissä, joten mitä vikaa? Kyllä mä siihen tuun pääsemään, elikkä eipäs ihan mahdoton juttu ookkaan. Haaveilla muuten saa ihan mistä vaan, vaikka mahdottomista. 😉

  Taas tää alkaa: Olen white trash koska poltan tupakkaa, omistan tatuoinnin ja pidän autoista ai niin ja mulla on tummat hiukset vielä! Kerro vielä mitä unohtu.

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Täällä myös yks työtön Tampereelta, ei nappaa täälkää vaikka hakemuksia lähetetty. Tsemii sulle tulevaisuuteen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *