Hae
Inka Nitta

luumua ja valkoista

lala-001IMG_7215 Vielä kuvia parinviikon takaiselta Lahden reissulta, nimittäin nämä asukuvat. Kuvat on otettu melko myöhään ja hämäräkin alkoi jo pikkuhiljaa olla, mutta silti kuvista tuli ihan suhtkoht hyviä.

Kuvissa päällä myös samanpäivän aikana ostettu mekko. Roikkui alerekissä hooämmässä seitsemän euroo ja mun oli pakko saada se. Voitteko kuvitella muuten, että toi mekko on kokoa 32, siis mitä? En tajua miten meni mun päälle, vaikka siitä aina valitankin, että oon liian pieni ja niin.
lala-002IMG_7137 Tykästyin kyllä tohon asuun. Luumun värinen mekko, conssit ja valkoinen takki. Harvemmin mullakaan mekkojen kanssa sopii hiukset kiinni, mutta tälläkertaa näytti ainakin omaan silmään erittäin hyvältä.

Mitä mieltä te ootte mun asusta? Toimiiko vaiko eikö.
Onko muuten mitään erityisiä toiveita mitä haluaisitte lukea mun blogista?

ps. Käykää äänestämässä ihanaa Peppiinaa Salon kesäkissa – kilpailussa. Tästä pääset tykkäämään hänen kuvastaan ja annat samalla äänen.

4 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Ihana mekko, toi väri pukee sua niin hyvin <3

 2. inka kirjoitti:

  Voi kiitos paljon!♥ Tykkään itsekkin juuri varsinkin tuon värin takia 🙂

 3. Ane kirjoitti:

  Todella kiva asu ja oot tosi nätti 🙂

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.