Hae
Inka Nitta

Miss Power Truck

Varoitus! Nyt tulee älyttömän pitkä postaus. Niinkuin mä tänään kerroinkin blogin FB-sivuilla niin sain yhdeltä harrastekuvaajalta kuvia tuolta Miss Power Truckista. Hän kertoi, että oli ollut meidän varsinaisen kuvaajan lähellä kuvailemassa. Ammattikuvaajan kuvat tulee jossakin kohtaa kyllä vielä, mutta paloin halusta tehdä viikonlopusta postauksen. Missihommia-007IMG_2574 Mulla alko matka niin, että Anette saapui Sastamalasta meille torstai-iltana ja perjantai aamuna ihana Veera heitti meidät Kolmenkulman abceelle, josta saatiin kahdelta kisatytöltä kyyti. Meistä neljästä tuli samantien hyvä tiimi ja ollaankin sovittu jo, että nähdään vielä nelisteen.

Seinäjoen kohdalla pysähdyimme Käyttöautolle ja jätimme Peppiinan Passatin sinne ja hyppäsimme sponsori auton kyytiin. Saatiin siis nelisteen Seinäjoelta sponsoriauto ja meillä meinasi käydä ensin vähän huonosti, kun Peppiinan nimellä varattu auto oli viety ja meille meinasi jäädä vain pieni Nissan Micra, johon ei olisi mahtunut kaikkien meidän tavarat. Loppujenlopuksi Käyttöauton ihana henkilökunta antoi meille valkoisen avokattoisen Seat Leonin. Saatiin muuten oma biisikin, jota fiilisteltiin täysillä katto auki! Intoxicated, hah tulee aina tämä reissu mieleen, kun kuulee biisin.
IMG_2576 Kun saavuttiin vihdoin Powerpakkiin, oli hieman muihin tutustumista ja odottelemista. Meillä oli siis kuvaukset perjantaina ja julkaisen kyllä niitä tääläkin kunhan saan niitä käsiini. Kuvausten jälkeen meillä oli koreografia harjoitukset ja päivä päättyi aikalailla kymmenen aikoihin illalla. Siinä kyllä alkoi olla puhkipoikki, kun herätys oli kuitenkin ollut viideltä aamulla. Ai niin ja mun ihanat nilkkurit hajosi mitä mun oli tarkoitus pitää tuolla.. Kävelin niillä 100 metriä ja rikki meni. Harmitti ihan älyttömästi, mutta onneksi minulla oli myös mustat avokkaat mukana.

Lähdettiin hotellille mikä meille oltiin varattu. Norvalla sijaitsi n. 40 kilometrin päässä Powerparkista. Itse en hotellista pitänyt, sillä aamupalat oli myöhässä ja noh ei vain ollut mieleeni. Olin myös aivan varma, että meille oltiin luvattu hotelli puoleen hintaan, mutta kun katsoin netistä Norvallan hinnat niin ihan sama hinta se oli mitä me maksoimme.
348230256  Aamulla oli taas aikainen herätys. Seitsemältä lähdettiin hotellilta taas Powerparkille. Meillä oli ensin tuomaristohaastattelu yhdeksältä, jonka jälkeen lähdimme lavan luokse, jossa meidän näytökset oli. Jo puoli yhdeltätoista aloitimme ensimmäisen näytöksemme. Se oli country asussa ja siihen sisältyi esittelyt yms, että yleisö pääsi vähän tutustumaan. Meillä oli aina kolme ryhmää, jossa lavalle tulimme sillä yhteen meitä oli 18 tyttöä ja kolme poikaaja lava oli melko pieni.

Näytöksen jälkeen siirryimme kuvailemaan eri osastoille ryhmissä ja sen jälkeen oli taas aivan täysin sama näytös muistaakseni siinä yhden kahden välissä.

458Missihommia-004 
Country asu näytöksen jälkeen mentiin vaihtamaan toiset vaatteet päälle. Pääsimme esittämään muotinäytöksen Trendy & Stylishin vaatteissa. Voi vitsit mitä kaikkea ihania vaatteita heillä olikaan! Omistaja ja hänen avustajansa olivat myös aivan ihania ja oli todella mukava olla näytöksessä mukana. Myös kymmenen ketkä he valitsivat pääsivät heidän malleikseen verkkokaupan sivuille. Minua ei valitettavasti valittu, mutta eiköhän se ollut tiedossa tämän minun liian pienen koon takia. Verkkokauppaan tästä. 556Missihommia-005FullSizeRender(2)758 Muotinäytöksen jälkeen seurasi bikinishow. Äkkiä siis bikinit päälle ja lavalle. Tämän jälkeen seurasi myös haastattelu ja multa kysyttiin tottakai paljon autoaiheisia kysymyksiä, koska ammatti, heh. Se ei enään edes ole paha keikistellä kaikkien edessä lavalla bikineissä. Mulle riitti Miss Nokiassa se ja nyt olen jo siihen tottunut.

Bikini kierroksen jälkeen lähdettiin rekkojen luokse kuvailemaan. Otettiin ryhmäkuvia sekä yksityiskuvia. Odotan innolla meidän valokuvaajan ottamia kuvia! Meidän oli tarkoitus ottaa myös country asussa kuvia rekkojen luona yksittäin sekä puskuri-paitojen kanssa, mutta aikataulu jotenkin kusi ja niitä ei ehditty ottamaan missään kohtaa päivää.
851905 Päivää ei enään ollut paljoa jäljellä. Meillä oli vielä yksi Trendy & Stylishin muotinäytös, mutta tälläkertaa kaikilla oli mekot päällä. Mä rakastuin tuohon omaan leopardi mekkoon, mun on varmaan pakko tilata se itselleni!

Näytöksen jälkeen äkkiä vaihtamaan omat mekot päälle ja koko konkkarokka riviin pojat mukaanlukien. Oli aika kruunata vuoden 2015 voittajat.
IMG_2585 Vasemmalta: Miss Power Truck bikini Anette Hirvonen, Miss Power Truck 1.pp ja kuvauksellisin rekkatyttö Peppiina Kajanne(Peppiinan blogiin tästä.), Miss Power Truck 2015 Roosa Löf(Roosan blogiin tästä.) ja Miss Power Truck 2.pp Heidi Holopainen.

Yleisön suosikiksi valikoitui Aleksandra Riihimäki ja vuoden rekkapoika tittelin sai Sami Männikkö.
Missihommia-006 Meidän kyydissä lähti siis matkaan neljä pokaalia, että aika hyvin! Vaikka eihän mun mukaan yhtäkään lähtenyt, mutta eise mua lannistanut. Reissu oli muuten aivan mahtava, tosi todella raskas, mutta sellaistahan tämä kisaileminen on. Taas ollaan yksi kokemus rikkaampana.

Kiitos tytöille ja kaikille mukana olleille ja ehdottomasti Tarja Mantereelle, joka tämän järjesti!

Ainiin ja kiitos Ari Lassila, joka suurimman osan näistä kuvista on ottanut.

12 kommenttia

 1. Rising Stars kirjoitti:

  Tosi hyvä juttu ja hyvät kuvat!:)

 2. Jeannay Juliet kirjoitti:

  Kiva postaus♥ Ihana olet 🙂

 3. Patricia Ström kirjoitti:

  Oot ollu niin kauniina liikenteessä jälleen <3

 4. Hanna-Kaisa kirjoitti:

  ihana inka <3

 5. Sofia Keitaanranta kirjoitti:

  wautsi mitä kuvia! ♥

 6. Eleonoora kirjoitti:

  Eiii hitto mä järkytyin ku tuttuja kuvissa! 😀
  En ees tienny et se käy tämmösissä kisoissa 🙂
  Mä ravaan kans miehen kans aina kaikki hötsit ja muut läpi kun kisaan MaxBoomissa ni musta tuntuu et oon saattanu nähdä sut joskus kun näytät niin tutulta 🙂

  / / love – m.i.e. .com

 7. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon! 🙂

 8. inka kirjoitti:

  Sinä olet ihana♥

 9. inka kirjoitti:

  Voi vitsit oot kyllä aina niin ihana♥

 10. inka kirjoitti:

  Ihana Hanna♥

 11. inka kirjoitti:

  Voi kiitos♥

 12. inka kirjoitti:

  Haha, varmasti hieman hämmentävää voin uskoa! 😀

  Itsellä vasta kahdet kisat takana, joten ainakaan niissä, et mua nähnyt oo. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.