Hae
Inka Nitta

tuulimyllyllä

IMG_6841IMG_6880 Asukuvia asukuvien perään. Näitä on nyt tullut taas kuvailtua vähän enemmän kuin muita, joten näitä nyt tulevan pitää, heh. Itse ainakin tykkään blogeissa ehkä eniten juuri näistä postauksista, mutta teistä en tiedä. Mitä te eniten tykkäätte mun blogissa nähdä?

Nää kuvat on nappastu Haiharan kartanon tuulimyllyn luota. Toissa kesänä olin samalla kuvauspaikalla kuvailemassa ja voi vitsit kun oon kehittynyt kameran edessä ja kuvien laatukin parempaa. Oikeesti mun tyylikin on kehittynyt ihan huimasti ja alan pikkuhiljaa oleen tyytyväinen. Postaukseen tästä.

Siitä tulikin mieleeni, että oon perustamassa instagram kirppistä, kun olisi aika vihdoin luopua vanhoista ja käyttämättömistä vaatteista. Kerron sitten sen instagram tilin tännekkin tietenkin, jos teitä sattuisi kiinnostamaan ostelemaan meikäläisen vaatteita.
IMG_6834lala Viikonloppu oli rankka, mutta ihan huippu! Mä kisasin siis Härmässä, Powerparkissa Miss Power Truck 2015 tittelistä. Sijoitusta ei tullut tälläkertaa, mutta se ei menoa haitannut. Yksi surullinen onnettomuuskin tapahtui paikanpäällä, joka ei onneksi sitten loppujenlopuksi yhtäkään kuolonuhria vaatinut… Kilpailusta enemmän sitten, kun saan kuvia itselleni.

Mulla on muuten ihan mahtava postausideakin liittyen juuri tuohon kisaamiseen ja mun unelmiin, heh. Siitä sitten joskus myöhemmin, kun saan sen kunnolla luonnosteltua yms.

Nyt lähden kaivamaan mun kirpparitavaroita ja sen sellasta. Ai niin ja oikein hyvää koulunalkua niille keillä se huomenna alkaa! Mä jatkan työttömänä oleskelua… Kumpa nyt jostain sais töitä!

4 kommenttia

  1. Patricia Ström kirjoitti:

    Ihan huippu toi eka kuva <3

  2. inka kirjoitti:

    Kiitos paljon!♥

  3. inka kirjoitti:

    Thanks a lot!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *