Hae
Inka Nitta

The church without a roof

IMG_6969IMG_6995 Ja taas tullut tosi tyhmiä postaus taukoja multa, mistä en edes ole ilmoittanut. Kotiuduin eilen illalla Lahdesta. Oltiin Veeran kanssa siellä yksi yö. Oli ihana kävellä vaan jossain eri kaupungissa, kuin Tampereella, mutta siitä lisää sitten ihan omassa postauksessaan.

Tää viikko on kyllä ollut kiireinen ja sellaisena myös jatkuu. Huomenna olisi aamulla yhdeksän pintaan lähdettävä Alahärmään. Jotkut tietää miksi, jotkut ei, mutta eiköhän se kaikille tässä selviä, heh. 
IMG_7100IMG_6996
 Ihanaa, kun on taas ollut hyviä kelejä ja sääennusteiden mukaan ensiviikkokin näyttää ihan hyvältä. Hassua, että näin elokuussa tulee vasta kesä, mutta onneks ees tuli! Oon päässyt käyttämään ihania mekkoja ja hameita sekä pääsin myös vihdoin laittamaan mun pitsishortsit päälle.

Käytiin juurikin tuolloin Lahden reissulla kuvailemaan hyvässä säässä asut. Taino matkan varrella otettiin kuvat. Oon aina halunnut kuvia tossa Pälkäneellä sijaitsevalla Pyhän Mikaelin kirkolla ja vihdoin tajuttiin Veeran kanssa siihen pysähtyä. Harmi vaan, kun sisälle ei päässyt remontoinnin takia. Kuulemma ollaan äitin kanssa seisty katottoman kirkon keskellä mun ollessa pieni.
IMG_6982IMG_7041 Mun oli tarkotus tehdä ajastettu postaus viikonlopulle, mutta oon mukamas niin kiireinen, että en oo ehtinyt. Mä en oo vielä edes pakannut tai miettinyt kaikkia vaatteita, vaikka tässä pitäs jo nukkumassakin olla. Noh, huomenna sitten väsyttää ei voi mitään. Kahvia vaan naamariin niin hyvä tulee!

6 kommenttia

 1. veera kirjoitti:

  Kauheen kivoja kuvia kyllä 😀

 2. Patricia Ström kirjoitti:

  Huikee kuvauspaikka ja huikee sinä <3

 3. Jeannay Juliet kirjoitti:

  Ihana Inkeri♥

 4. inka kirjoitti:

  Hah♥

 5. inka kirjoitti:

  Kiitos ihana♥

 6. inka kirjoitti:

  Sinäkin♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *