Hae
Inka Nitta

ikea shopping

Viime ostospostauksessa kerroinkin jo siitä, että kävin Ikeassa ostamassa muutamia uusia juttuja kotiin. Ikeassa jotenkin aina lähtee vähän käsistä, sillä mä alunperin lähdin hakemaan sieltä juomalaseja sekä parit uudet pyyhkeet. Noh tietenkin sitä lähti mukaan myös paljon muuta, mutta onneksi kaikki olivat tarpeellisia juttuja.
IMG_6618
Näitä kyseisiä juomalaseja alunperin lähdin hakemaan. Näihin neljään lasiin meni se huimat 4 euroa. Ei ollenkaan paha hinta ja musta noi lasit on älyttömän kivan näköiset.
IMG_6616 Toinen juttu mitä lähdin siis hakemaan oli parit pyyhket vielä. Näin jälkikäteen ärsyttää, kun en ostanut myös sinisiä kylpy- ja käsipyyhkeitä, heh.
IMG_6611IMG_6613 Mukaan lähti myös parit uudet pussilakanat ja uusia valkoisia tyynyliinoja. Mulla oli jo yhdet tuollaiset valkoharmaat, mutta halusin toisetkin samanlaiset, että mulla ja jonilla ois samanlaiset pussilakanat. Mä jotenkin tykkään, kun petivaatteet sopivat yhteen. Uusien vihreiden kanssa käy hyvin mun Finlayssonin lakanat, joten siksi niitä ostin vain yhdet.
IMG_6603Sain vihdoin hommattua olkkariin toisen saman tyylisen taulun viereen tämän kyseisen taulun. Mä tykkään näistä. Yksinkertasia, mutta mun mielestä nättejä. Tulevaisuudessa tahtoisin jonkin ison taideteoksen seinälleni.
IMG_6619 Kylppäriin tuli hommattua uusi matto, sillä edellinen keräsi älyttömästi mun hiuksia. Myös vihdoista viimein hankin roskiksen kylppäriin. Sitä onkin kaivattu.
IMG_6609 Okei tää oli ehkä turha, heh. Tekokukka ja sille ruukku.. Mut mä oon tosi huono pitään mitään kasveja elossa ja halusin vähän jotain eloa tännekkin kämppään. Vieläkun keksis kivan paikan tolle.

Näiden lisäks tuli ostettua koristehiekkaa, servettejä ja sun muuta. Onneksi kaikki tää hankittu oli suht tarpeellista ja loppujenlopuksi ei ihan kauheesti heräteostoksia tullut, vaikka alunperin niitä laseja lähdinkin vain hakemaan, hah. 

4 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Todella kivoja ostoksia! Mullakin on joku hirmuinen ostosvimma että pitäisi kotiin saada nyt jotain uutta:D Tämä ei helpottanut asiaa!

 2. inka kirjoitti:

  Kiva kuulla! Haha voi ei! 😀

 3. Patricia Ström kirjoitti:

  Oot kyllä bongannu kaikkea tosi kivaa! 🙂 mun pitäis itsekki päästä käymään ikeassa!

 4. inka kirjoitti:

  Ikea on täynnä niin paljon kaikkea ihanaa♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.