Hae
Inka Nitta

muutamia uutuuksia

Heips! En ookkaan hetkeen tehnyt ostospostausta, joten ajattelin nyt kasata muutamat uudet jutut tähän postaukseen ja esitellä teille. Näiden lisäksi olen hankkinut myös muutamat uudet alusvaatteet ja kuvissa näkyvät mustat housut ovat uudet. Kävin myös Ikeassa muutama päivä sitten ja niistä ostoksista tulossa myöhemmin myös juttua.
Translation: Hi! It’s been a while when i did  shopping post, so i think that now is time to do new one. I’m also bought some couple lingerie and these black pants are new too. I also visited in Ikea couple days ago, so i must write a blog post for the things i bought from Ikea.
IMG_6642 H&M 9,99€IMG_6636 Wish IMG_6627 H&M 9,99€IMG_6622 H&M 19,99€IMG_6633 WishIMG_6629 WishIMG_6621 H&M Ale 5€kakkkaaaåuikhnkihy Wish IMG_6645 H&M 9,99€

8 kommenttia

 1. Hanna-Kaisa kirjoitti:

  Ihania vaatteita muru<3

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos ihana♥

 3. Anonyymi kirjoitti:

  kun kirjoitat englanniksi niin i tulee isolla

 4. inka kirjoitti:

  Ai kappas, enmä ees muistanu! 😀

 5. Jeannay Juliet kirjoitti:

  Wow upeita kuteita! 😉

 6. Anonyymi kirjoitti:

  Musta olis super jees, että jos kirjoittaa englanniksi, tarkistais kieliopin, koska tätä on vaikea lukea ja oikeasti tajuta, mitä meinaat, varsinkin jos ei ymmärrä suomea.

  Hi! It's been a while when i did the shopping post – se on a shopping post tässä tapauksessa, et oo puhunut siitä aikaisemmin

  so i think that now is time to do new one – that on turha, tosin ei mitenkään väärä

  I'm also bought some couple lingerie – I'm = I am = Minä olen, myöskin some couple ei toimi oikein yhdessä. Oikeasti siis jotain tämän suuntaista: I also bought some lingerie / I also bought new lingerie

  I also visited in Ikea couple days ago – verbin visit jälkeen ei tule mitään lisäprepositiota, joten visited Ikea käy ihan hyvin

  so i must write a blog post for the things i bought to Ikea – for on väärä prepositio tähänkin tapaukseen, about sopii paremmin. To-prepositiota käytetään silloin, kun esim. annetaan lahja jollekin. From on tähän oikea, kun meinaa että mistä.

  Jos et osaa englantia, musta on ihan viisasta ja sallittua kirjoittaa pelkästään suomeksi. Osaat kuitenkin paljon paremmin tuoda ittees esille suomeks, kun ei tuo englanti oo vielä nähtävästi hallussa niin hyvin.

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Joo oon täysin samaa mieltä. Kun ei sulla näytä jotkut alakoulussakaan opetetut perusjutut olevan hallussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.