Hae
Inka Nitta

mökkilaiffii

IMG_6486IMG_6587IMG_6593IMG_6500IMG_6480IMG_6589
Oikein ihanaa maanantaita! Miten teillä sujui viikonloppu? Mulla erittäin hyvin. Niinkuin kerroinkin jo, vietin viikonlopun mun ystäväni mökillä Kankaanpäässä. Kelit suosi erittäin hyvin perjantaina ja lauantaina. Me saunottiin, uitiin( jee uskalsin kastaa talviturkin! ), grillailtiin, juotiin ja pidettiin hauskaa porukalla.
 Sunnuntaina käytiin katsomassa Niinisalossa muutamia kavereita ketkä sinne viikko sitten maanantaina lähti. Siitä tulikin mieleeni, että voisin toteuttaa inttipostauksen tässä joku päivä, kun minäkin olen jo sen 7kk inttileskinä ollut.
Translation: Happy monday! Was your weekend good? Mine was. I spent the weekend with lovely people at the cottage in Kankaanpää. The weather was great on friday and saturday. We swam, barbequed, drunked and had a good time with others. On sunday we went in Niinisalo, because our friends are in there army. Have a nice day!

9 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  mitä sullon tossa neljännessä kuvas päällä`?

 2. inka kirjoitti:

  Shortsipuku 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Joo älä tosiaan kirjota englanniks.. Ihan hirveetä luettavaa ja tossa suomen kielessäkin olis vähän parantamisen varaa..

 4. Hilary Young kirjoitti:

  You look stunning, I am in love with your cardigan<3 thanks for sharing. Do you want to support each other's blog by following each other?:) Please let me know if you do so I can follow you right back x

  kisses

  http://www.theclosetelf.com/

 5. inka kirjoitti:

  Tästähän sitä reeniä siihen enkkuun saan. Kirjotan, kun niin haluan. Ja juu suomenkielessä ihan kamalasti juu parannettavaa, kun yhden kirjotusvirheen oon tehnyt, haha. Älä lue mun blogia, jos sä et pysty, kun kerta mun kieliopissa niin paljon vikaa.

 6. Silvia Negretti kirjoitti:

  Seems you had very great time!
  beautiful photos, so relaxing!
  xxx
  S
  http://s-fashion-avenue.blogspot.it

 7. jossu turkulainen kirjoitti:

  Wau ihana postaus! Sulla on myös upee banneri! 🙂

  http://theresnolimit-roosa.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.