Hae
Inka Nitta

shortsikelejä

IMG_6240 Päätin nyt tulla julkaisemaan parit kuvat viimeviikon asusta, kun oli vielä oikeasti shortsi kelit. Harmi, kun sitä jo luuli, että kesä todella alkaa, mutta viimepäivät on ollut viileämpää ja aikalailla pelkkää sadetta. Noh ehkä ne ihanat kesäpäivät on vielä tulossa.
Vähän naurattaa, kun nämä kuvat ovat samasta paikasta, kun viime postauksessa. Mun oli tarkotus postata tässä välissä jotain muuta, kuin nämä asut, mutta oon ollut aika laiska ja en ole kuvannut mitään.
IMG_6142 Tänään oon lähdössä Kankaanpäähän Julian mukaan mökille ja saavun takaisin sunnuntaina. Ihan mahtavaa, että pääsee hetkeks Tampereelta pois. Mä otan järkkärin mukaan ja aion olla älyttömän ahkera kuvaaja siellä. Julia mulle jo mainitsikin, että siellä on muutamia aivan ihania kuvauspaikkoja.
Asukuvat-005Translation: Hey! I think that i must try to write english because i have some foreigner readers. My english is little bit bad, but i try the best. This is good practice for me.
So.. These pics are taken about a week ago when we have great weather. Couple of days have been rainy and chilly. Maybe next week is better. 
Today i will go to my friend’s cottage in Kankaanpää. I will take pics in there. See you on sunday!

4 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Älä pliis kirjota englanniks jos et kerta osaa, on toi aika hirveetä luettavaa…

  2. inka kirjoitti:

    Kirjotan jos haluan tää on mun blogi. Ja oot nähtävästi suomalainen lukija, joten eiks sun hommas oo lukee toi suomenkielinen teksti? 😀

  3. inka kirjoitti:

    Thanks!♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *