Hae
Inka Nitta

viileää minttua ja kuulumisia viime viikolta

Asukuvat1 Parit asut muutaman viikon takaa. Oon ollu kyllä huono bloggaaja tässä kesäkuussa. Mulla on mukamas niin kauheasti tekemistä, että aika ei riitä mihinkään, vaikka puolet ajasta kuitenkin löhöilen kotona, heh.

 Mulla oli just mies vajaa kaksi viikkoa lomilla armeijasta ja ai että eilen oli kyllä vaikee mennä yksin nukkumaan ja aamulla tuntu tosi oudolta herätä yksin. Noin pitkät lomat pitäs kyllä kieltää, kun tää viikko tulee kuitenkin taas olemaan vaikeempi. No, mutta alle sata jäljellä niin kotiudutaan sitten pysyvästi.
IMG_5980 Viime viikolla oltiin taas maanantai ja tiistai promotöiden parissa ja vitsit, että redXcupeilla oli viime tiistaina hauskaa ja ehdottomasti paras meno tähän mennessä! Huomenna taas, tosin saa nähdä, että pääsenkö itse bileisiin mukaan.

Mulla oli muutaman päivän vähän kipeän tuntuinen olo ja veto ollut poissa jo jonkin aikaa. Eilen sitten huomasin olevani oikeasti todella kipeänä. Hyvä kun kurkusta lähtee ääntä ja imusolmuke ihan turvoksissa. Kutiaa kurkku ja korvat silleen oudosti sisältä. Toivottavasti ei mitään korvatulehdusta oo tulossa. Tänään on kyllä tuntunut vähän siltäkin, että flunssaa pukkaa. Mä oon nyt elänyt finrexinillä ja vitamiineilla. Jos tää tästä pikkuhiljaa.
Asukuvat-002 Kipeydestä huolimatta oltiin eilen Jonin serkun rippijuhlissa ja vitsit, että rakastuin omaan asuuni, hehe. Siitä asusta tulossa jälkikäteen postausta, kun käyn siis jälkikäteen vasta kuvaamassa. Tarkoitus oli eilen illemmalla se vielä kuvata, mutta mä olin niin poikki, että päätettiin jättää seuraavaan kertaan. Esimakua asusta saat mun instagramista @inkanitta tai blogin facebook sivuilta.

Sain myös lauantaina vihdoista viimein värjättyä mun ihan kamalan juurikasvun piiloon ja siinä samalla vähän peiteltiin noita mun latvoja tummanruskeella. Mulla on nyt taas vähän muita suunnitelmia mun tukkaa varten. Haluisin olla punapää, mutta nää kuolis siitä joten ainakin nyt pari vuotta täytyy kasvattaa ja odottaa, että nämä taas paksuuntuu.
IMG_5880Mulla on silmät ihan ristissä tästä kirjottamisesta, joten en todellakkaan tiedä mitä tonne ees oon kirjottanut, haha. Jos sitä pikkuhiljaa vaikka lopettelis. Oon muuten yrittänyt tehdä sitä mun ammattipostausta, mutta se on älyttömän pitkä ja en oo ees päättänyt mitä kuvia siihen laitan, joten saa nähä millon senkin pääsen julkaseen. Mutta lupaan kyllä, että toteutan sen.    

6 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Kaunis Inka <3

 2. Kira Korajoki kirjoitti:

  Ihana toi sun toppi! 🙂 oon tänä kesänä rakastunu kaikkeen Ton väriseen, enkä vissiin oo ainoo 😀 muutenki näytät tosi kauniilta kuvissa 🙂

 3. KAMOCIA A kirjoitti:

  Cool glasses!
  follow for follow ?:>
  Kisses from Poland xx
  http://kamocia.blogspot.com/

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos kaunokainen♥

 5. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon Kira! Mä oon aina rakastanut vihreetä ja oikeastaan kaikkia sen sävyjä, mutta tuo mintunvihree on varmaan armyn vihreen kanssa eniten niitä vihreen sävyjä mitä vaatteissa voi olla! 😀

 6. inka kirjoitti:

  Thanks Kamocia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *