Hae
Inka Nitta

hyvät juhannukset citystä!

IMG_5858IMG_5582 Ensimmäisenä varmaan täytyy toivottaa hyvää juhannusta kaikille! Mulla ei ole yhtään juhannusfiilis. Ennen oon aina viettänyt juhannukset mökillä tai jossain muualla, mutta tänä vuonna oon vaan kotona kaupungissa. Noh, mutta sen verran sitä juhlistetaan, että lähdetään edes tänään viihteelle. Elikkä siis suuntaan Jennan ja Veeran kanssa ainakin Tampereen Miamiin juhannus hulabaloohon, että muut kaupungissa olevat kannattaa myös suunnata katse sinne!
IMG_5465IMG_5134Elikkä ajattelin nyt tämän ”tauon” jälkeen tehdä enemmän tälläisen höpöttelypostauksen kuvilla, mitkä eivät muihin postauksiin ole käyneet yms. Ja siis tämä tauko tuli ihan vahingossa. Aikaa luulisi olevan vaikka millä mitalla, mutta loppujenlopuksi sitä ei nyt olekkaan niin paljoa. Mulla menee viikolla paljon energiaa promotöihin ja kaikkeen muuhun, kuten niitten mun kesäsuunnitelmien toteuttamiseen, joista juuri torstainakin toteutettiin yksi, sillä oltiin Lahdessa. Sitten, kun aikaa on niin ei vaan yksinkertasesti jaksa enään tehdä postausta, kun on niin poikki. Mä vaan käynnistän yleensä siinä kohtaa netflixin ja rupeen tuijottaa Supernaturalia.

Mutta jos näitä tulee lisää, ilmoitan mä yleensä niistä blogin FACEBOOK- sivuilla niinkuin viimeksikin, joten kannattaa käydä tykkäämässä! Instagramissa myös @inkanitta ja snapchat löytyy @iiingerr. Noita kahta käytän aktiivisesti, joten suosittelen seuraamaan mua!♥
IMG_5828IMG_5540Niin elikkäs siis mä promo Red x Cup bileitä, josta kerroinkin jo viimepostauksessa. Mut löytää siis joka tiistai paikanpäältä, kun Miamissa järjestetään nämä pippalot tiistaisin. Aion kyllä ehdottomasti kertoa erillisessä postauksessa enemmän näistä Red x Cupeista, mutta tulkaas ehdottomasti paikanpäälle joku tiistai, vaikka ees morjesteleen mua! Yleensä viikonloppusin mut myös näkee keskustorilla hillumassa punaisten mukejen ja flyereiden kanssa. Sillon kannattaa tulla ottamaan hihasta kiinni niin saat ilmaisen sisäänpääsyn yms.
hehhe-002IMG_5217Syömiset ja terveellisemmät elämäntavat on nyt mennyt vähän päälaelleen. Olin saanut jo touchin noihin juttuihin, mutta nyt on kyllä lipsunut ja vähän liikaa, kuten varmaan näistä mun kuvista on näkynyt. Sitä ei edes säännöllisesti ehdi syömään, vaan sillon kun on kunnon nälkä niin vasta havahtuu, että herranen jestas sitä täytyy varmaan syödä. Ehkä mä tän kesän jälkeen pääsen taas kunnon ruokavalioon ja liikkuminenkin lisääntyy. Mä odotan muutenkin jo syksyä tosi paljon, vaikka oishan se ihan kiva, että tää kesä edes ensin tulisi. Syksyllä vaan tapahtuu niin paljon kaikkea kivaa!

Vielä oikein hyvät juhannukset ja olkaahan kiltisti älkääkä hukkuko!

2 kommenttia

  1. inka kirjoitti:

    Thanks♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.