Hae
Inka Nitta

black & white maxi

IMG_5760IMG_5791 Masentanut koko päivän toi ilma. Eilen hilluin vielä shortseissa ja t-paidassa ulkona ja tänään lämpötila tippui kymmenellä asteella ja taivaalta tullut koko päivän vettä. Tulispa ne kesähelteet jo pysyvästi. Tän sadepäivän oon kuluttanut vain katsoessa Supernaturalia ja muokkaillut kuvia ja tehnyt muita blogijuttuja. En tiedä mikä tässä kirjottamisessa nykyään on, kun tuntuu, että joka kerta vähän tökkii.
Asukuvat-001IMG_5810
Mulla meni viikonloppu promohommissa kaupungilla. Onneks kelit suosi mua kerrankin, kun ulkona oli pakko olla. Mä siis promoan nykyään Tampereen Miamin Red X Cup bileitä. Kyseiset bileet on joka tiistai siis Miamissa ja mut bongaa paikanpäältä. Sinne siis morjesteleen joka tiistai!

Mä oon tehnyt vaikka mitä muutakin, vaikka tuntuu siltä, etten ois oikeesti tehnyt mitään. Mä voisin kyllä tehdä sellasen ”viimeaikoina” postauksen tässä seuraavaksi. Oon myös alottanut tekemään sitä lupaamaani postausta mun ammatista. Tää kyllä tuntuu hyvältä, kun kerrankin on oikeesti paljon postattavaa, sillä multa löytyy pari asuakin vielä.
IMG_5657AsukuvatTämä asu kuvattiin vissiinkin noin viikko sitten Aleksanterin palatsilla. Tosi nätti paikka ja ehdottomasti haluan vielä myöhemminkin tässä kesällä sinne kuvaamaan. Tykkään näistä kuvista myös ihan älyttömästi. Ehkä se on toi mun mekko. Mä ennen kiersin maksimekot ihan älyttömän kaukaa, mutta nyt haluaisin niitä roppakaupalla lisää! Ne sopiikin mulle, enkä mä näytäkkään niin lyhyeltä mitä luulin. 

14 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Ääk mikä maximekko! Tuon voisin kotiuttaa itellekin, ihana:)

 2. inka kirjoitti:

  Toi on kyllä aivan ihana!♥

 3. Eleonoora kirjoitti:

  Toi maxi on upee <3___<3

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Ihana mekko! Onko mistä ostettu?

 5. Anne H kirjoitti:

  Näyttää älyttömän kivalta tuo sun maximekko! 🙂 Itse olen hurahtanut niihin ihan täysin ja kaapista löytyykin jo useampi hellekelejä varten 🙂

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 6. Jasmina kirjoitti:

  Wau, tosi hyvältä näyttää sinun päällä! <3 Maximekot on upeita 🙂 Se on aina mukava tunne kun on paljon postausaiheita. Itsellänikin oli kunnon inspiraatio tässä ja tuntui että olisi vaikka mitä postailtavaa, eikä kerkeä kaikkea tekemään 😀 Kirjoittelehan viimeaikojen tekemisiä ja ammatistasi, kuulostaa mielenkiintoiselta !

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Mua kiinnostais hirveesti se postaus sun koulusta ja siitä, minkälaista oli olla tyttönä autoalalla. Ite oon syksyllä menossa ja jännittää kyllä aika mukavasti jo nyt 😀

 8. inka kirjoitti:

  Hihi niin on!♥

 9. inka kirjoitti:

  Haloselta 🙂

 10. inka kirjoitti:

  Kiitoskiitos! Oispa mullaki enemmän kuin tuo yks. Maksit on niin ihania♥

 11. inka kirjoitti:

  Kiitti ihana Jasmina!♥ Joo niin on, mutta juuri se on huono, kun tuntuu ettei kaikkea vaan millään kerkiä tekemään, hah! 😀

 12. inka kirjoitti:

  Kyllä on ehdottomasti tulossa, kun sen haluan toteuttaakkin. Se on varmaan vaan tosi pitkä postaus niin mietin vain, että pitäsköhän se tehä kahdessa osassa, hmm.

 13. Laura ss kirjoitti:

  You look amazing! Your outfit is pretty.

  I love your blog design <3

  NEW POST CLICK
  GIVEAWAY CLICK

 14. WW.BYSARAH.FI kirjoitti:

  Upee mekko ja tosi kauniita kuvia <3_<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *