Hae
Inka Nitta

happy me

IMG_5334IMG_5302Mä alotin eilen yöllä kolmen aikaan kirjotteleen teille postausta, kun uni ei meinannut tulla. Loppujenlopuksi onneksi alkoi väsyttämään niin paljon, että oli pakko mennä nukkumaan. Mun oli tarkotus jatkaa sitä eilistä postausta, mutta tänään oli sellanen fiilis, että haluunkin jakaa teille nämä viimeviikolla otetut asukuvat.

Näissä on mun mielestä kiva fiilis. Aurinko paistaa ja samaan aikaan pieni tihkusade ja musta näkyy se, että oon ollut hyvällä päällä. Mä oon viimeaikoina ollut ihan älyttömän hyvässä seurassa ja oon huomannut, että millasten ihmisten kanssa viihdyn. Tuntuu, että kokoajan on ollut tekemistäkin ja olo on ollut oikeasti hyvä. Okei siihenkin varmaan vaikuttaa se, että saatiin Jennan kanssa eilen jo paremmin suunniteltua ja toteuteltua heinäkuussa tapahtuvaa blogimiittiä!
loloolooo Jacket – Second hand(H&M), Top – ?, Pants – H&M, Shoes – Converse, Necklace – H&M

IMG_5329 En oo sinänsä mitään ihmeellistä tehnyt vielä tässä loman alussa, mutta tänään suuntaan Jennan kanssa Red x Cupeille Miamiin. Pitkästä aikaa kunnolla viihteelle.

Ensiviikosta lähtien on kyllä pakko alkaa toteuttaa noita mun kesäsuunnitelmia tai tulee kiire, heh. On myös luvattu superihania kelejä. Jes kesä tulee pikkuhiljaa! Oon niin odottanut sitä, että pääsis vetään shortsit jalkaan ja voisi olla vaan ilman takkia pelkällä topilla. Mä aion myös niin käyttää mekkoja tänä kesänä. Tosin mun mekkokokoelmaa täytyy vähän kasvattaa arkisimmilla mekoilla. Tää meni taas ihan lörpöttelyks koko postaus, mutta eise kai mitään. Nyt mun täytyy kuitenkin mennä, sillä Jenna odottaa mua.

Kuvat: Veerahenriikka

2 kommenttia

  1. Patricia Ström kirjoitti:

    Onpa ihana toi sun takki! <3 Fiinilady!

  2. inka kirjoitti:

    Tykkään kans kyllä älyttömästi! Kiitos ihana♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.