Hae
Inka Nitta

heels lover

IMG_5579 Sain viikon alussa paketin postiin Kenkäliike.fi:ltä.
Paketti sisälsi Tamariksen aivan ihanat mustat kiiltonahkaiset avokkaat. Mä oon lähiaikoina ihastunut todenteolla korkokenkiin ja niiden käyttöön mikä on myös blogissa hieman näkynyt.
Olen ennen omistanut aika paljon erinäköisiä korkkareita, mutta laadultaan ne eivät kamalan hyviä ole olleet ja käveleminen niillä ei ole ollut mikään nautinto. Nykyään olen yrittänyt panostaa laatuun korkokengissä, jotta niitä oikeasti voi käyttää eikä vain ole hyllyn reunilla koristeina.
IMG_5565 Olin jo aikaisemmin huomannut, että Tamariksen kengät ovat laadukkaita. Ne ovat useasti olleet hyvät jalassa ja hintalaatu suhde on todella hyvä, sillä kengät eivät ihan liian kalliita yleensä ole. Nämäkin kyseiset korkkarit ovat ihan älyttömän hyvät jalassa ja todella helpot kävellä, vaikka korkoakin löytyy noin. 10 senttiä.
Mustat valitsin sen takia, koska mustia korkkareita tarvitsee aina! Minulla oli näitä ennen vain todella matalakorkoiset mustat avokkaat mitkä ovat hyvät jalassa, joten nämä olivat erittäin tarpeellinen lisä mun korkkarikokoelmaan.
IMG_5567 Kyseiseltä nettisivulta löytyy myös muita laadukkaita merkkejä. Naisten ja miesten kenkiä löytyy molempia ja myös pieniä kokoja löytyy korkokengistä. Sivustolta löytyy myös älyttömän ihania juhlalaukkuja, jotka sopivat monien kenkien kanssa yhteen! Ai niin ja parasta oli se, että toimituksessa ei mennyt todellakaan kauaa! Paketti saapuu yleensä lähi postiin parissa päivässä, joten jos juhlat odottaa ja kenkiä tai laukkua ei ole hankittuna niin tuolta saa todella nopeasti.
IMG_5575
Postaus suoritetty yhteistyönä Kenkäliike.fi:n kanssa.
Kengät tästä.

7 kommenttia

 1. Jeannay Juliet kirjoitti:

  Super tyylikkäät kengät!♥

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Sun blogista on mennyt täysin maku näiden väkisin väännettyjen yhteistyöpostausten myötä. Tää oli ennen mun lemppareissa..

 3. sinajenita kirjoitti:

  Ihanat muru!!

 4. inka kirjoitti:

  Niin mustakin!♥

 5. inka kirjoitti:

  Hih, niin on! 🙂

 6. inka kirjoitti:

  No mulla on kyllä ollut nyt kolme yhteistyöpostausta aika lyhkäsellä aikavälillä, mutta loppujenlopuks näitä kyllä aika harvoin tulee. Nyt ei pitäisi ainakaan hetkeen näitä tulla ja en ole näitä kyllä väkisin vääntänyt. Mutta harmi.. Tartun vain tilaisuuteen, kun on mahdollista blogin kautta mainostaa tuotteita mistä itse pidän.

 7. Salla N kirjoitti:

  Nuo kengät on niin superihanat! Varmaan pitää hommata itsellekin uudet kiiltonahkaiset korkkarit kesän rientoja varten! Mulla on yhdet Biancon, mutta ne alkaa olemaan aika kuluneet, kun ovat olleet hyvin rakastetut ja paljon käytetyt. Tykkään kovasti! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.