Hae
Inka Nitta

Bangerheadin paketti

IMG_5062 Sain jonkin aikaa sitten Bangerheadilta paketin, joka sisälsi parit hiusjutut ja eyelinerin.

Bangerhead on siis kauneustuotteita myyvä verkkokauppa ja sieltä löytyy oikeastaan mitä vaan mitä tarvitset!
 Iloinen yllätys oli myös se, että paketti saapui tosi nopeesti perille; parissa päivässä. Mulle on meinaan se aina iso juttu, kun tavarat saapuvat alle viikossa.
IMG_5066Mä sain siis Maria Nila – sarjaan kuuluvat shampoot ja hoitoaineet. Näitä en ole vielä ehtinyt testailla, sillä mulla on vielä Miss Nokia kilpailusta saadut Redkenin tuotteet käytössä. Mulla on vähän tapana kuitenkin unohtaa ostaa hiustenpesu tuotteita silloinkuin ne on loppu, joten hyvä, että nämä ovat ny varalla.

Shampoo lupaa antaa tuuheutta ja kiiltoa sekä vahvistaa hiusten rakennetta. Tämä myös lupaa suojata hiusväriä haalistumasta. Tästä pääset tuotteeseen.

Hoitoaine puolestaan lupaa vähentävän hiusten sähköisyyttä ja myös suojaa väriä. Hoitoaineeseen tästä.
IMG_5063 Sain myös fresh me up! kuivashamppoon. Mulla on ennen ollut tosi huonoja kokemuksia kuivashampoista, sillä ne ei mun mielestä ole toiminut, haissut pahalle ja jättänyt päänahan ja juuren valkoisiksi. Tätä olen nyt käyttänyt muutaman kerran, sillä yritän pidentää hiuksieni pesuväliä. Voin sanoa, että tämä toimii oikeasti! Tuoksuu älyttömän hyvältä ja hiukset oikeasti näyttää hyviltä tämän suihkimisen jälkeen. Tuotteeseen tästä.
IMG_5064 Sain myös Elisabeth Mottin eyelinerin, joka tuli oikeasti tarpeeseen, sillä vanhan hukkasin johonkin. Tämä on vielä ihana, kun tässä on hieman glitteriä tuomassa vähän blingiä ilmeeseen. Tuotteeseen tästä.

Kiitos paljon Bangerhead.fi!

Postaus suoritettu yhteistyössä Bangerheadin kanssa.

2 kommenttia

  1. Jeannay Juliet kirjoitti:

    Toi kuivashampoo on parasta!♥

  2. inka kirjoitti:

    Vaikuttaa kyllä tosi hyvältä!♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.