Hae
Inka Nitta

ohi on ja kohti kesää

IMG_4705 Jes vihdoin se on ohi! Nimittäin koulu. Mä olin vaipumassa jo synkkyyteen, että en pääse läpi vaan joudun neljännelle vuodelle, mutta kuinkas kävikään? Mä otin itteeni niskasta kiinni ja suoritin älyttömän määrän rästejä kuudessa päivässä. Nyt voin sanoa, että oon ylpee ittestäni.
 Lauantaina päättäjäisjuhlissa saatan muutaman kyyneleen vahingossa tirauttaa, sillä onhan tämä nyt kuitenkin hiemaan haikeaa, kun joutuu eroon niistä ihanista pojista, jotka on jaksanut mun valituksia kolmen vuoden ajan.
 Olisko muuten kiinnostusta sellaselle postaukselle, missä kertoisin mun opinnoista autoalalla tyttönä? 
IMG_4818 Kesäsuunnitelmiakin oon ehtinyt jo luoda aikas paljon. Haluan viettää paljon aikaa mun ystävien kanssa ja aion myös nähdä mun vanhempia ystäviänikin. Aion reissata Suomen sisällä eri kaupungeissa ja haluaisin myös käydä ehkäpä laivalla. Särkänniemi on kans ehdoton paikka missä on tänä kesänä käytävä. Aivan varmasti kesästä tulee myös autojen täyteinen; kumin tuoksu ja radan reunalla seisominen kuuluu siihen aivan ehdottomasti. Voisin myös toteuttaa postauksen mun kesäsuunnitelmista?
IMG_4799 Tulipas tästä niin sanotusti kuulumispainotteinen postaus, vaikka alunperin mun piti vain tämä asu tulla esittelemään. Asusta ei kyllä kamalan hyviä kuvia ole, mutta näillä mennään. Tää asu siirtyi yhdeksi mun suosiksi samantien, vaikka kauaa ei tämän kokoamisessa mennyt. Kengät, takki ja toppi ovat muuten uusia löytöjä kirppikseltä. Mitä mieltä?

10 kommenttia

 1. sinajenita kirjoitti:

  Ihania löytöjä, kirppu on paras<3

 2. Jeannay Juliet kirjoitti:

  Go Inka!<3

 3. inka kirjoitti:

  Jep, niin on!♥

 4. inka kirjoitti:

  Ihana oot♥♥

 5. Taru kirjoitti:

  Kiinnostaisi kyllä tietää miksi olet valinnut kyseisen alan ja mitä siiten koulutukseen on kuulunut 🙂 Mun mieheni luokalla oli amiksessa sähköopinnoilla yks tyttö ja hän herätti aikoinaan suurta ihmetystä, miten muka tyttö voi olla kiinnostunut sähköalasta!?

 6. inka kirjoitti:

  Hyvä juttu, että kiinnostaa. Itsellänikin meinaan kiinnostusta just tehä semmonen postaus 🙂

 7. pinja kirjoitti:

  Vautsi ootpas nätti! Ja ihania kirppis löytöjä 🙂

 8. Noora kirjoitti:

  vähänkö ihanat nuo kengät ! 🙂

  http://tthekidult.blogspot.fi/

 9. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon ja niimpä!♥

 10. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon, mäkin tykkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.