Hae
Inka Nitta

Miss Nokia 2015 finaali

Nyt kerron perjantain Miss Nokia 2015 – finaalista. Blogin facebook – sivuilla kerroinkin jo, että tälläkertaa sijoitusta ei tullut. Kokemuksena kilpailu oli ihan huippu ja kaikki tytöt olivat ihan sairaan ihania. Pari ihmistä kuitenkin varmasti jäi todella hyviksi ystäviksi ja olin onnellinen heidän sijoituksistaan♥.
missi-005IMG_4639_zpsxcl49ghlmissi-006 Finaalipäivä alkoi aikasin puolen päivän aikoihin, kun lähdettiin Salon Vippiin laitettavaksi. Kampaamon ihana henkilökunta laittoi hiuksemme ja upea Lila saapui taas meikkaamaan meidät. 
Meikin ja kampauksen jälkeen lähdettiin Nokian Edenille kenraaliharjoituksiin ja kylpylähotelli tarjosi meille myös aivan älyttömän hyvää kanasalaattia.  
Yhdeksältä illalla aloitimme finaalin. 
Ensimmäinen kierros esittäydyttiin Sunny’s fashionin arkimekoilla, toinen kierros Paris Chicin bikineissä ja finaalikierros Leimuskan ihanissa juhlamekoissa. 
Jännitys joka kierroksen alussa oli kova ja kävely mulla ei mennyt niin nappiin, kuin olisi pitänyt.
1506940_1583493708591442_5489658474375732401_nmissi-004IMG_4669_zpshnk4zdlo Sijoitusta ei siis tullut ja se tietenkin harmittaa minua. Onnittelut kuitenkin voittaja kolmikolle, te ootte sen ansainnut♥. Miss Nokia 2015 Sara Kartesalo, Ensimmäinen perintöprinsessa Sina Tuovinen ja toinen perintöprinsessa Jenna Salminen. Perintöprinsessojen blogeihin pääsette nimeä klikkaamalla.
Kokemus oli kerrassaan ikimuistoinen ja  nyt voidaan seuraavaan kilpailuun mennä viisaampana ja kokeneempana.
Kiitos kaikille tytöille ketkä olitte mukana, kiitos yhteistyökumppaneille, kiitos järjetäjille ja kiitos kaikille mukana olleille. Nähdään tytöt pian!♥
Missijutuista tulossa vielä ainakin kaksi postausta, sillä ylijääneet kuvat sekä torstain autoliikkeen muotinäytöksen kuvat. Halusin vain saada finaalipostauksen alta pois.
Kuvat:
Mark Hobson
Veera Keskinen

6 kommenttia

 1. Nanikaroliina kirjoitti:

  Kaunis Inka <3 Kokemuksena varmaan aika antava ja ens kerralla tietää jo paremmin mistä on kyse ! 🙂

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos!♥ Niimpä ja kokemusta alunperin lähdinkin hakemaan. 🙂

 3. Jeannay Juliet kirjoitti:

  Oot ihana♥

 4. inka kirjoitti:

  säki♥

 5. Saijis kirjoitti:

  Oot kyllä kaunis <3 Ja varmasti ikimuistoinen kokemus 🙂

 6. inka kirjoitti:

  Kiitos Saija!♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.