Hae
Inka Nitta

Muotinäytöksessä

IMG_4004_zpsis9i562gmissi-001 Oikein ihanaa perjantai-iltaa kaikille. Kiirettä on pukannut ja se onkin näkynyt blogin puolella, kun minusta ei ole oikeastaan kuulunut. Kaikki aika on mennyt näiden missijuttujen sekä kouluhommien parissa. Mulla lähenee ammattikorkeen pääsykokeet ja niihin on lueskeltu ihan hulluna ja koulussa tehty muutamia rästijuttuja, kun mä oon niin sellanen, että jätän kaiken viime tinkaan.
IMG_4044_zpsv6nmppzg Ehkä maailman ihanin kuva musta ja Jennasta!♥IMG_4012_zpscohfhzh6 Tänään meillä oli vuorossa muotinäytös Koskikeskuksessa. Mun oli pakko päästä heti tänään postaamaan nää kuvat mitkä Veera tuli meistä nappaamaan. Kierrettiin jokainen kolme kertaa lavalla. Ensimmäisellä kierroksella meillä oli päällä omat mustat vaatteet sekä Sievi shopin laukut ja kengät. Toinen kierros oli bikinikierros ja kolmas kierros ja finaalinäytös kierrettiin Leimuskan upeilla kesämekoilla.
IMG_4028_zpspabdbqycIMG_3942_zpsbmdjcrjy Kokemus oli kyllä ihan mieletön! Jännitys oli vain aivan kamala, sillä olihan tämä ensimmäinen kertani lavalla. Noh ens kerralla koko homma menee sitten luontevammin. Poseerauksiin ja kävelyyn olisin kyllä voinut panostaa enemmän, mutta mun ystävät kertoivat, että otin hyvin kontaktia yleisöön ja hymyilin hyvin. Onneksi tämä ei ollut kiertueen ainut muotinäytös vaan 21.5 meillä on Nokian autokulmassa näytös vielä ennen finaalia. Ehdottomasti kyllä haluan tulevaisuudessakin olla tälläisissä näytöksissä mukana.
missi Kiitos vielä mahtavasta päivästä ihanille tytöille! Hiuksista vastasi Her element ja upean meikin loihti ihana Lila.

Huomenna vuorossa River golf ja puttauskilpailu tyttöjen kanssa ja sunnuntaina mukana Nokian kympissä.
Me painutaan  Sinan kanssa pehkuihin just nyt, oikein hyvät yöt.

8 kommenttia

 1. Nanikaroliina kirjoitti:

  voiii miten kauniina oot ! <3 Harmittaa ku en päässy kattoon teiän esitystä, kun angiina hyökkäs päälle :<<

 2. Patricia Ström kirjoitti:

  Ihana inka! Näytät niin kauniilta toi mekko päällä <3 tsemppiä finaaliin!

 3. inka kirjoitti:

  Kiitos ihana!♥ Harmi, kun et päässy ja paranemisia!♥

 4. inka kirjoitti:

  Hihii kiitti Patricia!♥

 5. Saijis kirjoitti:

  Voi miten kaunis oot <3 Ja tuo kuva, jossa hymyilet niin että hampaat näkyy – Vau! Paljon tsemppiä 🙂

 6. inka kirjoitti:

  Kiitos ihana Saija♥

 7. Sini kirjoitti:

  Vau kuinka kauniina oot!<3

 8. inka kirjoitti:

  Voi kiitti Sini♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.