Hae
Inka Nitta

suosikki asua

IMG_3838 Heippa kaikki ihanat, pus! Mulla alko tänään taas viikonloppu niinkun joka torstai. Tosin en tiedä huomisesta, että menenkö töihin. Toivottovasti menen, sillä Joninkin lomat kuulemma siirtyy myöhemmäksi.

Pahoittelut muuten siitä, että blogi tulee täyttymään aikalailla tuosta missihömpötyksestä tämän toukokuun ajan. Yritän tietenkin aina välillä tehdä muita postauksia niinkuin nyttenkin mulla oli yksi asu mitä en vielä ollut julkaissut.

 Tääkin viikko on tosiaan mennyt koulujuttujen parissa; oon mm. vääntänyt mun opinnäytetyön loppuun ja tehnyt muutamia rästijuttuja. Ja sitten tietenkin juuri ton missitouhun parissa mennyt viikko. Tänäänkin oli haastattelua Nokian uutisiin.
IMG_3859
Missijuttuihin vielä sitä, että toivottavasti ootte muistaneet äänestää mua Nokian uutisten suosikkitytöksi. Jos ette niin ohjeet siihen edellisessä postauksessa!
 Tän lisäks myös Salon Vipin facebook sivuilla on käynissä VIP-missi äänestys. Kaikkien tykkääjien kesken arvotaan Redken tuote palkinto ja jos voitan tämän tittelin niin lupaan myös arpoa täällä jotain kivaa teille. Pääsette äänestämään mua tykkäämällä mun kuvasta Salon Vipin facebook sivuilla TÄSTÄ!

Jos teitä kiinnostaa niin Nokian Uutisten sivuilta löytyy meistä myös toistaseksi yksi juttu ja sen voit käydä lukemassa tästä. Kaikkea kivaa saa musta kommentoida sinne.
lolo-004 Jacket – VeroModa, Shirt, pants and belt – Seppälä, Shoes – Second hand

Asuna vissiin aika Seppälä painotteista. Mua ärsyttää, kun Tullintorilla ei enään oo tota Seppälän outlet myymälää, sillä sieltä löyty aina ihan älyttömän hyviä löytöjä. Kyseinen asu on muuten yks mun lemppareita ja tää sama asu eri kengillä on jo viime syksynä nähty täällä blogissa. En vaan pääse siitä yli enkä ympäri, että toi paita on niin kivannäkönen ja noi housut on ylimukavat!
IMG_3810Mä ajattelin kohta lähteä vähän lenkille ja illemmalla katsella Suomen peliä. Tosin siivotakkin pitäis jossain välissä, mut se on niin tylsää.. Onko joku samaa mieltä? Veera on kyllä kirjottanut meidän jääkaapin oveen oman puhelinnumeronsa ja alle, että soita jos tarvit siivoojaa. Pitäsköhän soittaa?
  

4 kommenttia

 1. Nanikaroliina kirjoitti:

  Voi miten ihana toi ensinmäinen kuva ! :´) <3

 2. Patricia Ström kirjoitti:

  Siivoominen ei kyllä ole täälläkään mitään lempipuuhaa puff! Ihania kuvia <3

 3. inka kirjoitti:

  Hihii, kiitos!♥

 4. inka kirjoitti:

  Hah, en ymmärrä ku jotkut tykkää siitä! 😀 Kiitos♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *