Hae
Inka Nitta

Bikinikuvaukset Edenissä

Oikein hyvää maanantaita. Yritän kirjottaa tätä postausta samalla, kun katselen tota Norja – Suomi peliä, joten saa nähdä kauanko tässä kestää, heh. 
Mulla oli eilen aivan ihana päivä. Viime postauksessa kerroinkin, että pääsin kisaamaan Miss Nokia tittelistä ja tulevista bikikuvauksista. Kyseiset kuvaukset oli siis eilen ja hauskaa oli.

Meidän virallinen Miss Nokia kiertue alkaa 15.5 ja aion postata kiertueen ajalta kaikennäköstä tästä misseilystä. Halusin kuitenkin jo tänään kertoa eilisestä ja onneksi muutamat kuvat nappasin myös puhelimella.

lolo-002 Päivä alkoi aikaisella herätyksellä, sillä yhdeksältä täytyi olla jo paikalla Nokian Salon Vipissä missä meidän kaikkien missi ehdokkaiden hiukset laitettiin. Kampaamon henkilökunta oli älyttömän kiva ja ihana Tanja kiharsi mun hiukset. Oli kyllä hauska olla kunnon kikkarapehkolla, kun harvoin mulla edes muutenkaa kiharaa hiuksissa nähdään.
Myöhemmin upea Lila saapui meikkaamaan meidät kaikki tytöt.
Oikean puolimmaisessa kuvassa näätte mun eilisen päivän asun. 
lolo-003 Hieman yli puolen päivän aikaan lähdettiin Nokian Edenille bikinikuvauksiin. Oli muuten älyttömän mukava yllätys että superihana Jenna on myös kilpailussa mukana. 
Meidän kuvat kuvattiin kylpylän puolella ja mukana oli ihan huippu ja hauska kuvaaja Mark. Myös ihana Taru Sokka oli auttamassa meitä kuvauksissa.
Mulla oli ensimmäinen kerta ammattivalokuvaajan kanssa, mutta omasta mielestä suoriuduin ihan hyvin ja jotenkin se tuntu todella luonnolliselta. 
Meidän kaikkien ehdokkaiden yksittäiskuvat sekä yhteiskuva julkaistaan 6.5 Nokian sanomissa sekä luultavasti myös Miss Nokian nettisivuilla. Julkaisen kyllä tietenkin täälä bloginkin puolella omat kuvani.
IMG_1375 Oli kyllä oikeasti ihan huippu päivä ja veikkaan, että koko kiertueesta tulee ikimuistoinen. Kaikki tytöt vaikuttaa myös superihanilta ja varmasti moni tulee jäämään ystäviksi. 
Tyttö numero yhdeksän(9) kiittää ja kuittaa ja nyt aion keskittyä tähän pelin kolmanteen erään kunnolla.

11 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Oi vitsi sulle sopii hyvin kiharat <3 kauniita kuvia !!

 2. Tumma ja tulinen;) kirjoitti:

  Ihana oot toivottaa yks kiertueen tyttö ❤️

 3. inka kirjoitti:

  Oi kiitos Patricia! Oot ihana<3

 4. inka kirjoitti:

  Sinä olet!<3

 5. Jeannay Juliet kirjoitti:

  Ihana Inkeri♥ Tulee paras kiertue 😉

 6. Kata kirjoitti:

  Voi vitsi ompas kiva päästä sun blogissa seuraamaan nyt sitten tällaista! Ennen kuin luin loppuun niin aattelin että täytyy muistaa kommata, että laitathan ammattikuvaajan otokset sitten bogiinkiin! Onneksi laitat:3 Ihanat kiharat upeus ♥

 7. Nanikaroliina kirjoitti:

  uuu tämmönen tuli vähän yllärinä sulta ! Mut ihan huippua, että oot uskaltan lähtee mukaan ! Tsemppiä pikkuinen söpö ! :* <3

 8. inka kirjoitti:

  Hyvä juttu, että tätä sitten kiinnostaa seurata! Kiitos paljon Kata♥

 9. inka kirjoitti:

  Niin tulee ehdottomasti!♥

 10. inka kirjoitti:

  Monet tota just sanonu, että aikamoinen pommi kun mää mukana! 😀 Kiitos kuitenki Nani♥

 11. Laura kirjoitti:

  Oletpa ollut kauniina, todellakin jään seuraamaan sun misseilyä! Onnea kisaan!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.