Hae
Inka Nitta

hyvät fiilikset

IMG_3765 Moikka kaikille ja hyvät vaput näin jälkikäteen!
Itselläni meni vapunaatto ihan vain rauhassa kotona Jonin kanssa leffaa katsoen. Itse olin todella poikki kuluneesta viikosta ja Jonikin tietenkin, kun vasta torstai-iltana lomille saapui. Mut näin kerrankin. Perjantaina vappupäivänä käytiinkin sitten vapputorilla nappaamassa muutamat metrilakut. Ei sieläkään kauaa pystynyt aikaa viettämään, kun ihan liikaa porukkaa ympäriinsä. Niin ja tietenkin katsottiin Suomi – Usa ottelu, joka valitettavasti meni aika penkin alle… Jääkiekon mm-kisat on sellanen juttu, jota joka vuosi odotan ihan innolla! Aina on joka peli pakko katsoa. Onko muita jolla sama juttu?
IMG_3753   Siirrytääs vappupuheilta pois muihin aiheisiin. Mä en tiiä oonko mä täällä koskaan maininnut, mutta oon jo tosi pitkään ollut kiinnostunut erilaisista missikilpailuista. Muutama viikko sitten laitoin ihan kokeilun vuoksi hakemuksen yhtiin missikilpailuihin. En edes ajatellut, että mua voitaisiin jatkoon valita. Noh, mutta arvatkaas mitä?! Mä oon finaali kymmenikössä Miss Nokia kilpailussa. Mua jännittää ihan älyttömästi tää kilpailu, mutta samaanaikaan innostaa paljon. Huomenna alotetaan kasvo ja bikinikuvauksilla ja meidän kiertue alkaa 15.5. Inffoilen kyllä lisää sitten kiertueen aikataulusta myöhemmin blogissa. Ja tietenkin blogissa tulee paljon muutenkin näkymään juttua yms tuosta koko hommasta. Mä oon niin innoissani!
IMG_3754 Tän illan suunnitelmissa se, että suunnataan Veeran kanssa Ruby’s & Fellasiin kuuntelemaan Heartbreakersia. Tamperelaiset hoi! Tänään siis 23.30 kannattaa tulla kuuntelemaan älyttömän hyvää cover-bändiä. Vink vink. Täytyy silti ottaa rauhallisesti, sillä huomenna tärkeä päivä.
Muistakaa seurata snäpissä –> iiingerr
IMG_3734

4 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Ooh vitsi ku siistii! Onnee paljon <3

 2. inka kirjoitti:

  Kiitos ihana!♥

 3. Jasmina kirjoitti:

  Onpa kiva juttu että olet päässyt kisaan mukaan! 🙂 Varmasti jännää ja sulla on hyvät mahikset pärjätä. <3 Tsemppiä siis siihen! Ja ihania kuvia 🙂

 4. inka kirjoitti:

  Mukana on kyllä niin upeita tyttöjä, että omaa pärjäämistä en varmaksi sanoisi. Kiitos ihanasta kommentista Jasmina♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.