Hae
Inka Nitta

Julkasemattomia

Moikka!
 Mulla on kertynyt muutamia julkasemattomia kuvia viimeajoilta. En olekkaan hetkeen tehnyt postausta joka sisältää ns. randomia kuvia, joten päätin nyt toteuttaa sellaisen ja kertoa hieman myös kuulumisia kuviin liittyen. Pahoittelut tosiaan, että suurinosa kuvista liittyy ruokaan, heh.
IMG_2194IMG_2206
IMG_3382 Oon viettänyt eniten aikaa nyt Merin ja Veeran kanssa ja molemmat on vähän semmosia tyttöjä, että me aina syödään jotain. Veerankaa saadaan useesti visioita myös leipomisista, joten ollaan muutamaan otteeseen tehty marjapiirakkaa omenasoseen kanssa. Älyttömän hyvältä se maistuu ja tykkään, kun pohja ei ole paksu ks. viimenen kuva.

 Ajeltua on tietenkin myös tullut jonkun verran. Harmi, kun ei löydy oman auton ratin takaa kuvia. Tahtoisin.

IMG_2840_zpsr8sphtgn IMG_3326IMG_0973 Ja lisää ruokaa! Oon jopa käynyt ulkona syömässä muutaman kerran. Tosin siivillä yms enimmäkseen, mutta yleensä en kyllä edes sitä tee. Käytiin syömässä yks ilta Stefan’s steakhousessa ja nam en ole varmaan ikinä syönyt niin maittavaa pihviä purilaisen välissä. Okei onhan kyseinen paikka hieman hintavampi, mutta oli sen arvosta!

Muutamia vähän erilaisia kuvia ollaan myös otettu joista postausta jossakin vaiheessa. 

mooroo11130276_1594546667460413_9195688379535218269_nmooroo-001 Parit valmistujaiset on ehtinyt oleenkin jo. Janitan valmistujaisissa pukeuduin tuohon älyttömän ihanaan midimekkoon(oikeesti vesiraja, mutta mulle midi.. heh), mutta voi olla, että hetkeen en ton pitusta helmaa päälleni laita, sillä näytin niin lyhkäseltä. Juhlittuakin on tullut synttäreiden merkeissä ja ihan muutenkin vaan aika paljonkin. Onneks nyt ei hetkeen ainakaan mitään synttäreitä oo tulossa. 
Oon innostunut älyttömästi myös erilaisista salaateista ja omana lempparina toimii kana-mozzarella salaatti.

4 kommenttia

 1. Jasmina kirjoitti:

  Tosi kaunis on tuo mekko ja sinä! Upealta näytät. 🙂 Kana-mozzarella salaatti on ihanaa, kuuluu omiinkin lemppareihin!

 2. inka kirjoitti:

  Oi aivan ihana kommentti Jasmina, kiitos!♥ Joo se on kyllä älyttömän hyvää, nam!

 3. Chabsukka kirjoitti:

  Haha, kuulostaapa tutulta. Aina niitä ruokakuvia tulee otettua joka paikassa. 😀 Ihana tuo kuva, missä oot kavereides kanssa. 🙂

  http://c-duracell.blogspot.fi/

 4. inka kirjoitti:

  Ruokakuvat on ihan parhaita!♥ Kiitos paljon. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.