Hae
Inka Nitta

mekkounelmia

Mä rakastan mekkoja! Oon aina tykänny ihan älyttömästi niistä, mutta vasta viime kesänä rupesin käyttämään mekkoja ihan arkikäytössäkin. Kaikkiin bileisiin ja juhliin oon aina ollu halukas pukemaan mekon tai hameen. 
Oon myös innostunut ihan älyttömästi nyt väreistä ja erilaisista kuoseista, sekä kimmeltävistä yksityiskohdista ja oon varma, että kaikki edellämainitut tulee näkymään mun kesäpukeutumisessa ja varsinkin mekoissa.
Selailin yks päivä Hersecretin sivuja, joka onkin mun lemppari verkkokauppa ja mekko valikoima varsinkin on ihan mahdottoman ihana! Hah, niin siis selailin juurikin sitä mekko-osastoa ja valitsin sieltä mun mielestä älyttömän kivan näköisiä ja mahdollisimman erilaisia vaihtoehtoja ja jaoin ne juhla-, arki- ja maksimekkoihin. Kaikissa näissä yhdistyy mun lempiväri, kuka arvaa mikä? Kuosit ja värikkyys edes jollakin tavalla.
hersecret1 Ensimmäinen tästä, toinen tästä ja kolmas tästä.
Mä tunnetusti tykkään lyhyistä vesirajamekoista ja myös näissä mun valitsemissa arkimekoissa sen huomaa. Olen alkanut syttyyn kukkakuviolle ihan älyttömästi, sekä laskeutuvalle helmalle, kunhan se vain on silti lyhyempi kuin polviin asti. Omana lempparina toimii varmaankin ensimmäinen vaihtoehto tai ehkä sittenkin toinen.
hersecret Ensimmäinen tästä, toinen tästä ja kolmas tästä.

Juhlamekoista löytyy myös lyhyt helma ja värejä. Mä rakastan myös kimallusta, joten kaikissa näissä vaihtoehdoissa on myös sitä. Keskimmäinen mekko on eniten mua. Tuttu ja turvallinen vesiraja toimii aina mun päällä. Kyseinen mekko on ollut jo pitkään mun ostoslistalla.
hersecret2 Ensimmäinen tästä, toinen tästä ja kolmas tästä.

Oon vasta innostunut maksimekoista, sillä ennen en suostunut pistämään niitä päälleni koska näytin mukamas älyttömän lyhyeltä… päin vastoin. Maksi pidentää jalkoja. Ainut ongelma on vain ollut se, että en löydä sopivan pituisia, sillä kaikkia joutuu lyhentää. Ei voi mitään, sillä aion varmasti hankkia ensi kesäksi maksimekkoja älyttömästi! Omana lempparina toimii joko toinen tai kolmas. Päädyn ehkä kolmanteen, sillä sitä voi käyttää joko arkena tai juhlissa ja on malliltaan kyllä aivan älyttömän kivan näkönen.

Mitä mieltä tälläsestä postauksesta ja mikä oli teidän lemppari?

3 kommenttia

  1. Patricia Ström kirjoitti:

    Sulle sopis noi kaikki <3 lemppari on tost ekast kuvast toka mekko ahh! 🙂

  2. inka kirjoitti:

    Oi kiitos ihana!♥

  3. Nanikaroliina kirjoitti:

    Ite oon löytäny muutaman maxin lastenosastolta! ;> Kivoja mekkosia kaikki ! 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.