Hae
Inka Nitta

tuulipäivä

IMG_3613_zpskabygxwy
Rentouttavaa tiistai iltaa kaikille!
Viimeviikolla oli aivan ihania kelejä auringon ja lämmön takia. Useimmat päivät vain pilasi se älytön tuuli. Harmittaa, kun tälleviikolla on luvattu oikeastaan pelkkää sadetta, kylmää ja pilvistä. Sais se kesä kyllä pikkuhiljaa jo tulla, vai mitä mieltä ootte?
IMG_3568_zpsfzdnwsl3
No anyway, me käytiin Veeran kanssa perjantaina kuvailemassa tuolla rannan lähellä perjantaina ennenkun Joni saapu lomille. Oli ihan älyttömän haastavaa edes yrittää poseerata kunnolla. Joko aurinko häikäs pahasti ja joutu siristeleen tai sitten tuuli heitti hiukset naamalle tai paidan ja takin korviin. En varmaan oo ikinä nähnyt noin pilalle menneitä kuvia ja vielä noin paljoa itsestäni! Ja tosiaan vielä, kun luulin näyttäväni erittäin hyvältä suurimmassa osassa noista kuvista… Ei ehkä mennytkään kuin elokuvissa.
mooroo-002
Jacket – VeroModa, Shirt – Seppälä, Jeans – JC, Shoes – H&M, Bag – Second Hand

Asusta tykkäsin. Oli ihanaa päästä laittamaan nuo farkkulegginsit pitkästä aikaa jalkaan. Kyseiset housuthan on ollut mulla yläasteelta saakka ja oon päättänyt luopua niistä vasta, kun ne hajoavat ihan kokonaan. Polvissa olevat reiäthän on tullut ihan vaan kulumalla. Mun mukavimmat housut heti Dr. denimeitten jälkeen. Tykkään noista myös sen takia, ettei ne oo ihan ylipitkät mulle. Nimittäin suurimpien osien lahkeet mun täytyy kääntää. 
Tuo Seppälän paitakin on ollut useasti kovassa käytössä. Sen ympärille voi rakentaa arkisen, että myös juhlallisemman asun.  IMG_3618_zpsa5tj0gvtTämän illan suunnitelmana onkin sitten elokuvien katsominen ja ajattelin myös keittää teetä.
 Mulla on tällähetkellä älytön leffahimo taas päällä, joten kertokaa mulle teidän lemppari elokuvianne!
Muistakaa myös lisätä mut snapchatissa —> iiingerr

8 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  Nää on kuule just ihania kuvia kun näissä on tätä elävyyttä!! Tuo misä istut ja viimeinen = ♥♥♥ Välillä epätäydellisyys onkin sitä täydellisyyttä 🙂

 2. Kata kirjoitti:

  Tuuli tuo aivan ihanan efektin sun hiuksiisi! Ihana tuo toisiksi viimeinen jossa istut, aivan huikeen kaunis kuva! Myös viimeinen on mieleeni – Hennalla taisi olla samat tuossa kommentissaan;) Muakin kiukuttaa vähän kun ilma on nyt tämän viikkoa ainakin kylmä, kolea ja sateinen. Ulkona on todella ruman näköistä!

 3. Jasmina kirjoitti:

  Tosi kivalta näyttää tuuli näissä kuvissa, niin eläviä ja kivoja nämä on kaikinpuolin! 🙂 Istumakuva on hirmuisen kaunis niinkuin kata jo mainitsikin! Voi vitsi, onpa hauska että sulla on kestänyt samat housut noin pitkään! Mutta mitäpä sitä hyviä housuja pois heittämään, jos edelleen on hyvät päällä! 😀

 4. inka kirjoitti:

  Noi kuvat oli kyllä ne onnistuneimmat ja itsekkin tykkään viimesestä ja tosta missä istun. Ne kyllä onnistu loistavasti! Kiitos paljon Henna ihanasta kommentista♥

 5. inka kirjoitti:

  Voi kiitos Kata, aivan ihana kommentti!♥ Tuola ulkona on kyllä tosi rumaa.. Nyttenkin kun katsoo pihalle niin harmaata ja märkä maa…

 6. inka kirjoitti:

  Voi vitsit te ootte kyllä kaikki ihania ja en ees tajunnut, että se on muka noin hyvin onnistunut kuva! :D♥ Jees noin housut on kyllä ihan parhaat 😀

 7. Patricia Ström kirjoitti:

  Ihania kuvia, varsinki toi vika kuva on niin kaunis <3!

 8. Tarski kirjoitti:

  Moi! Sulle ois haaste mun blogissa, toivoisin että tarttuisit siihen 🙂

  http://tarskirakastaa.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-blogihaaste.html

  Kevät terveisin; Tarski

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.