Hae
Inka Nitta

tissijuttuja

Kai sit mäkin, kun kaikki muutkin!
Nyt on herättänyt paljon kohua Maisa Torpan kirjoitus – Tissit kunniaan missä tämä naikkonen törkeästi vertaa pienirintaisia naisia munattomaan mieheen.

Mua ei sinänsä suututtanut kyseinen kirjoitus, mutta törkeää se silti oli. Mun mielestä tissit ei vain liity millään tavalla siihen mitä äijien jalkovälistä löytyy. Tissit on alunperin luotu imettämiseen, eikä niiden koko tai muoto merkitse mitään siihen. Mielipiteistä tosin ei vissiin voi kiistellä, vai miten se menee?

Ehkä mun tämä kirjoitus ei sinänsä ihan samanlailla liity aiheeseen, mutta puhutaan nyt sitten omista tisseistä ja omista mielipiteistä kun alotettiinkin.

Mulla on aina ollut pienet tissit. Mun kavereista pienimmät ja suvun naisista pienimmät. Entiiä miksi juuri minä, mutta sille ei voi mitään.
Itseasiassa keskusteltiin juuri mun avomiehen kanssa mun rintavarustuksesta ennen tätä tissikohua. Mä oon tosi epävarma mun vartalosta ja itsestäni, mä oon ollu aina. Mulla on pitkään haaveena ollut suoraansanotusti lähteä Viroon tissienhaku reissulle. Enmä tahtoisi niitä vaan siksi, että saisin huomioo äijiltä. Mä tahtoisin hankkia ne omaksi parhaakseni, että vaatteet istuisi päälle ja mekot näyttäisi hyvältä. Joo tottakai mulla on myös ollut mielessä se, että Jonilla olisi jotain nähtävää. Me saatiin tästä aiheesta loppujenlopuksi pieni riitakin päälle. Mä sain paljon kysymyksiä Miksi? Mun vastaukset oli tyyliin kaikkihan tykkää isoista tisseistä? Joni vastas mulle tähän vain, että hän ei ole kaikki.
Mun mielestä ei isoissa, pienissä, luomuissa tai kumitisseissä ole mitään vikaa. Se miltä sun rinnat näyttää ei muuta sua ihmisenä millään tavalla. Joo voin myös sanoa, että tissit kunniaan!, mutta tällämeinaan että kaikenlaiset tissit kunniaan.
Vaikka mä ehkä edelleen haaveilen uusista tisseistä, niin pärjään ihan hyvin näilläkin. Mulla on päiviä kun nää näyttää ihan superhyviltä ja välillä en taas tykkää. Avopuoliso tykkää kans, kuulemma käteensopivat. Eikä se mua ole valinnut tissien takia. Musta on myös ihan kiva, kun puhun ihmisille ei mun rintavakoa tuijoteta… Kun sitä nyt ei vaan satu oikeen syntymään, haaahaa!
Koittakaahan kaikki olla tyytyväisiä rintavarustukseenne. Ei ole määritelty sellasta, että mikä muoto ja koko näyttää parhaimmalta.
IMG_0996

9 kommenttia

 1. veera kirjoitti:

  Viroon matka käy :* :DD

 2. Patricia Ström kirjoitti:

  Ihana teksti! Sä oot täydellinen just tommosena ku oot! <3

 3. inka kirjoitti:

  Lähetääks heti? 😀

 4. inka kirjoitti:

  Ihana oot!♥

 5. wenlamaria kirjoitti:

  Ihana kirjoitus 🙂 Samaistun niin tähän tekstiin!

 6. inka kirjoitti:

  Kiitoksia paljon!♥

 7. Taija kirjoitti:

  Samaistun täysin ! Yläasteella kolmen vuoden kiusaaminen siitä että on lauta ja vaikka mitä. Muutenkin on ulkonäköpaineita siinä vaiheessa niin ne lyttää todella alas. Nyt vasta vähä aikaa sitte oon hyväksyny vartaloni sellasena ku se on ja jos jotakuta se ei miellytä ni menkööt matkoihinsa.
  Ihana blogi ❤

 8. inka kirjoitti:

  Ihan mahtavaa, että ootte samaistunut tähän tekstiin! Mä oon samaa mieltä, että jos joku toinen ei hyväksy niin hälläväliä ja heivataan ne ihmiset pois. Tärkeintä on se, että ite hyväksyy itsensä sellaisena kun on.
  Kiitos älyttömästi Taija!♥

 9. Alisa kirjoitti:

  Huhhuh, näitä tissijuttuja on kyllä internet täynnä. 😀 Inhottavaksi kävi se, kun monissa iltalehden tai facebookin tai tms juttujen kommenteissa alkoi ihan hirveä isotissiviha. "Ne roikkuu ja on rumat eikä sovi kenellekkään ja hyi hyi hyi". Harmittaa ettei oikeasti voida vain hyväksyä että me kaikki ollaan erilaisia. Aina pitää mennä jommalle kummalle puolelle pilkkaamaan toista 🙁 Mutta koita sinäkin hyväksyä tissisi niin kuin ne ovat, jos nyt kukaan koskaan oikeasti siihen pystyykään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.