Hae
Inka Nitta

fresh yellow

IMG_2869Oikein hyvää pääsiäistä, taino pitkäperjantaita, sillä pääsiäinenhän periaatteessa on vasta sunnuntaina. Sanotaan vaikka, että pääsiäisen aikaa!

Mun pääsiäis suunnitelmat taitaa vaan olla kotona ja tehä perusjuttuja. Suurimman osan viikonlopusta olla Jonin kanssa ja varmaan huomenna pitkästä aikaa ajeleen kavereiden kanssa. Mulla oli alunperin suunnitelmana lähteä American car showhon, mutta yllätysyllätys suunnitelmat muuttuvat..

Mä ajattelin postata tämän pari viikkoa vanhan asun, sillä keltainen toppi sopii aika hyvin pääsiäiseen, hih.
tutu-001 Jacket – Lindex, Top – Ellos, Jeans – Dr. denim, Shoes – Second hand

Käytin tuota keltaista toppia ensimmäistä kertaa näiden kuvien yhteydessä. Ihan kiva mun mielestä, varsinkin jos yhdistää muuten tummien vaatteiden ja asusteiden kanssa. Toppi on kyllä hieman haastavan mallinen. Mulla on melkein samanlainen mustana, mutta helma on ohuempaa ja helposti laskeutuvaa kangasta. Tässä keltaisessa on aika jämäkkää meinaan tuo kangas, että saa helposti ns. ”raskausefektin”, hah! Mutta älyttömän raikas ja pirtsakka tuo toppi, voi olla että kesällä tulee näkymään enemmän mun päällä!
IMG_2910 Oispa vaan jatkunut samanlaiset lämpimämmät kelit, kun esim noita kuvia ottaessa. Nyt on taas pariviikkoa ollut kylmää, sateista ja pilvistä ja loppua ei näy. Tahtoisin niin laittaa päivittäin kesätoppeja ja lyhyempiä housuja sekä shortseja päälle. Nykyään oon myös mekoista myös ns. arkimekkoina kiinnostunut ja kaapissa häämöttäisi pari arkeenkin sopivaa mekkoja. Älyttömän monta kuvauspaikkaakin kesälle on mielessä. Voi kesä, voisitko tulla jo?
IMG_3078 Hypätäänpäs taas asiasta moottorisahaan. Eilen oli Janitan valmistujaiset. Kivaa oli, vaikka paikalla ehdinkin vain pari tuntia olla. Baariin tytöt mua myös kysy, mutta en lähtenyt… Nyt ärsyttää, ois pitäny vaan mennä! Harmittaa, kun niistä ei sen enemmin kuvia otettu. Mulla oli älyttömän kiva musta midi-mekko verkkoyksityskohdillaan päällä. Instagramista löytyy kyllä kuvia mekosta, jos joku haluaa nähdä! Muistakaa seurata  @iiingerr. Snäppiinkin taisin eilen mystoryyn lisätä kuvan ja siellä olen myös nimellä iiingerr.
IMG_2942Mä oon miettinyt taas videoiden alottamista. Suunnitteilla ainakin 25 faktaa minusta ja Myday joltain arkipäivältä, sekä viikonlopulta. Onko teillä mitään toiveita ihan yleisesti postauksien suhteen?

6 kommenttia

 1. Jeannay Juliet kirjoitti:

  Aivan ihana!♥

 2. Viivi kirjoitti:

  Onpas ihanan pirtsakka toppi, sopii kyllä pääsiäiseen!:) ja kesä todellakin voisi tulla jo, ah niitä aurinkoisia kuvauspaikkoja ja lämpöä♥

  http://wonderland–life.blogspot.fi/

 3. inka kirjoitti:

  Kiitos♥

 4. inka kirjoitti:

  Kiitos paljon! Kesää odotellessa♥

 5. Kata kirjoitti:

  Ihanaa ihanaa, keltainen on vienyt tän tyttelin sydämen ihan kokonaan ja tämä asu jos jokin on mieleeni. Kuvatkin ovat ihania, niin kauniilla paikalla napattuja:) Eka kuva on kaunista ♥

 6. inka kirjoitti:

  Voi kiitos paljon!♥ Keltanen on kyllä kiva väri 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.